Дедо ми како војник , мајка ми ,тетка ми ,брат ми ,сестра ми ,белото глувче ,другарки од средно и факс ,другарите...И мојата ,како апсолвент.
Кога се во прашање фотографиите во паричникот не можам да зборувам за множинска форма од причина што секогаш носам само една фотографија, лична. Можеби звучи суетно, но просторот не дозволува да направам поинаков избор. Паричникот не го доживувам како фото-албум, па доволна е и таа една фотографија. Не дека имам желба да ја покажувам, туку да го пополнам местото затоа што нема друга намена.
Во мојот има имаа ..хаха Носам моја фотографија коко маласега од полуматура носам од мајка ми татко ми баба дедо 2 тетки вујче и од братучед ми. Мал фото албум
Poveke ne nosam sliki vo novcanik, no neodamna najdov edna moja koga sum imala 3 godinki I sum najslatkoto nesto, pa si ja staviv vo novcanik, no samo za da ne ja izgubam
Немам слики,помина тоа време на чување слики во новчаник..искрено,никогаш не сум ни имала..онака..зошто?
Јас сум од старомодните типови и сеуште си чувам слики во паричник. Имам од дечко ми, сестра ми, татко ми и мајка ми .
Imav od bivsiot ja nosev skoro 4 godini no se razbira slikata zavrsi vo kanta eden dobar soncev den,i imav od tatkomi no i taja ja otstraniv ja vrativ od kade sto ja zedov(dolga i siroka e prikaznata),poke nemam nikakva i imam nov novcanik