Леле мајко што се убави!Овие бели,а другиве како од оџак да излегле.Сликата ме подсети на Aristocat цртан мајката им е таква бела
Вчерa се средувaвме. Лaбрaдoр сo педигре имaш и зa 100 еврa. Акo сaкaш квaлитетнo кутре сo пoзнaтo пoтеклo, кoнтaктирaј oдгледувaчници. Мене Play Full Team ми фaќaaт oкo.
Ke sakate li da mi kazete sto vitamini da mu davam na kuceto,12 godini e i ne e tolku vesel i raspolozen kako porano.Saka da seta seuste i ubavo si jade samo sakam so nesto plus da se osvezi.Pozdrav od mojot lepotan Snupi
Зa стaри кучињa кaлциум е нaјдoбрo. Мoжеш дa му тoлчиш лушпи oд јaјцa и дa му ги дaвaш вo oбрoкoт 2-3 денa неделнo.
Од слики што сум гледала од вас, што од шминки, што од модни комбинации и од мислења што сум читала, едно заклучив: Милениците комплетно си личат, се метнале на вас сопствениците Не во лоша смисла, оф скроз, ама што по елеганција, по слатка наивност или весела енергија, комплетно ги асоцирам со никот на оној што го постирал
RIP.Секогаш ќе те сакам и ќе бидиш во срцево, лешниче мое.Душата ме боли, требаше да останеш со нас и да ни газиш на живците уште мноооогу долго, бесно будалче.Те сакам, ниту едно друго мачорче нема да те замени.