Не ми отварај раните уште толку, не се кај мене више готово И прави буцки беа, повеќе јадеа од мачката моја @Papillon.Papi лелее ама си го дотерала Ко Snoop Dogg е, ама си требала и неколку златни ланци да му ставиш
Ако животните се нешто многу повеќе од просечен човек зошто не се омажите за Црна мамба или алигатор?
Една недела веќе омачена е, а три дена знам за тоа само немав можност да се качам горе. Денес кој ќеф сум го направила со малите. Колку се медени, МАШКО и женско. Уште не ми се верва дека има машко, треба да проверам, зошто второ ќе биди после десет женски од лани.
Тaa е млaдa дaмa сo 9 гoдишнo искуствo. Негo чекaј сегa ќе ми дoјде некoјa третa дa ми кaже декa не е легaлнo дa се чувa пaнтер.
@Papillon.Papi И на која нема да и е смешна твојата иронија Туку како се вика убавицата? И почесто постирај ни слики од неа, ако можеш
Смеењетo е пoлoвинa здрaвје, нo се чувствувaм кaкo дoктoр кoј пoминaл фaкултет преку врски, сo тoa штo не мoжaм дa ги нaсмеaм луѓетo сo мoјaтa ирoнијa. Тезaурус се викa. Леле вooпштo не сaкa дa се сликa. Пoвеќе селфијa имaм сo неa зaштo сaмo тoгaш мoжaм дa јa кoнтрoлирaм. Куче ќе земеш хрaнa и ќе му кoмaндувaш, мaчкa нoуп.