Ние се си јадеме, нема едно нешто што не ни е вкусно , понекогаш мислам дека е реинкарнација на свинче некое
Ара веќе ми ја имате видено.. Ова се моите 2 кученца, од кои едното исчезна, а другото моравме да го дадеме.. Црнкото си го оставивме, и зимово кога заврна првиот снег во Скопјево, исчезна.. Незнаеме дали некој си го има грабнато или се изгубило негде по снегот
Еве го зајчето Вито коe од денес е со мене, јас и дечко ми си го купивме како заеднички поклон за Валентин пуфка најслатка!
Да не бидам покуса, ниту па моите миленици да не се чувствуваат запоставено, што ви ги немам претставено ... Таадааамммм... Маца и Марко
Моето мутле, наполни 5 месеци. Носот секогаш му станува нечист и како флекан, кога ќе се збрца во храната.
Гледам сите си правите прекраснотии од слики со вашите мачики и кучики , а јас Мацава моја никако неможам да ја сликам. Чудна ми е колку го мрази апаратот. Штета не успеав да ја сликам кога падна првиот снег. Дека првпат гледа снег колку беше исплашена и возбудена. Пред некој ден паднал снег од негде и ја затрупал. Ми дојде цела испотресена, мокра, гревченце. Па се сушевме, се натегавме. И од фен се плаши. Еве едно ново сликиче од неа
Домашни миленичиња Јас си имам прекеасно кученце, си го сакам премногу Француски булдог е, си го чуваме во стан