Да . Многу лигава и сака по нејзино да е. Ама па маза е голема. Опашот на мачето. Како цела наша кутка. Преубав.
Леле @duffi кутрето е играче. И јас имав пекинезерче на времето. 11 години ми живееше. После тоа долго време не чувавме миленик. А сега дури 2 мачкици. Мазиште распредено.
Леле какво еееее Ваква фризура има една тетка од мајка ми Ќе речев ко шмизла е, ама машко било бе Му се гледа машкото дунде Или така ми се гледа меѓу нозе
Ова во живо да го видам ќе ти го украдам Имам играче вакво уште од мала...Бело, пуфлесто...Ама овој маж е, не смее да се споредува со пуфли Пу, пу да не го урочиме...Нека си спие на раат човекот @ZAHRA предлог Луна Лала Лејди
Женски ако може да ми кажете каде да најдам пелени за кученце и која цена се ако знаете?Утоп прави ,око не затворив цела ноќ само мочка паметно оно нејќе во креветче туку по подот
Вo џaмбo имa pee pads. И нoрмaлнo е, немa дa зaтвoриш oкo дo следниoт месец, a нa некoи пa штo се прoблемaтични 6 месеци им требa. Мoјaтa целa гoдинa јa учев дa не мoчa и сере дoмa, и пaк нa 1 гoдинa се случувaше дa прaви бељи. Дoдекa пaк внукoт нa мoјaтa се нaучил уште oд првите некoлку денa и вooпштo не прaвел бељи.