Кога го гледам вака како спие не знам дали да се топам од слаткоча или да се смеам како спие со отворено муце,а доле заб нема шкрбле
Ајде да ги ставам и моите ангелчиња 2 женски и 2 машки близначиња Веќе имаат 2 ипол месеци и сеуште цицаат Астра: (тигрицата моја единствена, со најмал раст) Потоа нејзината сестра, Ада: (најбесно маче и со најголем раст) Сега почнуваме со браќата близнаци Се распознаваат по очите (Оникс има тиркизни, Оскар зелени) и по опавчињата (Оникс има цел црн опаш, а Оскар има на крајот бел врв) Оникс: (Слатко мачорче, многу пишти кога го држиш и мислиш мирно е, ама не е) И Оскар: (другиот близнак со специфично бело врвче на опашот) П.С: Повеќе од 10 слики неможе на објавава, па продолжувам во следна
Еве продолжувам, една заедничка слика од близнаците: И една заедничка од сите кога беа помали: Една од нивната мајка: (многу ме сака, не се трга од скали, неможе да се помине од неа ) И уште една од тигрицата Астра кога беше мала: И толку Се извинувам за сликите со голем формат, ама ме нервираат кога се во мал формат, неможам да ги средам и ми се мешаат. Ве поздравуваме од се срце и се надеваме дека ќе ви се допаднеме, со почит од малите шекерчињаа