Еве го и моето мацуле Миомир Кога го вдомивме беше ептен малечко мислевме дека е женско и го крстивме Миа. Кога потпорасна малку видовме дека е машко ама се навикнаме да го викаме Миа па го прекрстивме во Мио.Многу интересно маченце,многу се гали како бебче го гледаме дома а и секогаш си спие во некои чудни пози. Поради црното околу очите другарка ми го вика Зоро маче
девојки//момци ... Со дечко ми решивме да му бараме девојка на лепотанов наш ... Ако има некоја заинтересирана мома за убавиов пишете ми ... Спојлер Скопје-Штип -Гостивар-Кочани релација на која може да се најдеме мнн мнн лесно
Еве го мојот Џеки ко беше многу помал (не го чувам дома, в село е), следен пат слика од кај што е поголем, оваа е сликана 2010 ко беше бебче, 5-6 месеци Конечно ја најдов сликава.
Еве го Бени, малку пораснат и тродупло полокнест од пред некој месец. Спојлер Втората слика - мафијаш на мајка!
здраво ние си имаме женски проблеми ко што би рекла GEORGINA да го спремаме чеизот треба еве ја со гаќички, ептен е смешна само сликите се лоши
Домашни миленичиња лепотанот мој и не е никаква "раса" ама за мене тоа не преставува ама баш ништо. И не дај боже некој да му направи нешто и да знам кој е , не одговарам за последиците. Имаше и братче но ми го отруја(незнам кој) иначе ќе беше трета светска војна иако тоа нема да го врати сепак .... Баш е срценце , затоа така и се вика "срце" или нагалено срценце