Домашни миленичиња Ај милото,и јас имам исти 2,машко и женско во аквариум,кафеаво бели се! многу се интересни кога с еисправат на две ножиња
Ах бре, маченцево ми стои кај единствената баба што ми остана, но во преговори сум да си го земам дома, а мајче не вика не. Мразам што по дифолт го крстила Марко. Не, ваква Албино специјалка заслужува најспецифично име. Ги има најубавите мачкасти очи. Љубим му боја.
Mojот херој, овојпат со маска, зашто е непослушно мора. Али смешки е на сликава, тажно фацуле, само што му ја ставила маската сестрами пред шетање, ко божем крај на светот е. Ми личи на прасе Еве и некое клипче. Тука јаде зденка http://www.youtube.com/watch?v=XQ36blo2 ... e=youtu.be
Ќе го сликам и друг пат да ви го покажам.Вчера го добив како поклон од дечко ми,има само 2 недели. Го крстив Џиџи по прекарот од дечко ми
Јас имав бело но вчера ми умре [/quote] Како бе ти умре леле а колку време го чуваше и знаеш ли шо му стана? Леле сиротко
Еве ми ја убавицата кога беше прцул мал (тазе стигната во нашиот дом) A овде е веќе порасната и многу љубопитна
еве ја мојата лепота , само што уште е диво, а веќе 3 месеци е кај мене,ајде аман веќе нека се сприпитоми,девојки како да го сприпитомам?
И јас си имам дома животинско царство а тоа се мама,баба,дедо,тато,сестра ми и брат ми Се шалам..Хм епа вака со Лука ве имам запознаено.Ќе ставам слика да ве потсетам.. Сега ви ги претставувам моето 7 годишно куче кое го сакам најмногу од сите,потоа маченцето мое и Џиџи (немирниот)..