И тие од пријатели ќе завршеле на улица ако не сте биле вие. Цела рака, ви се поклонувам. Ќе се снајдете, ќе се прилагодите па ќе си ги земете. Може и со свеки да си останат да не им е досадно.
Вадете им визи и пасоши и земајте ги со вас Додуша може подобро би им било да седат со твоите во Мкд пошто вие зафатени сте, па ќе седат сами таму кај вас...вака барем имаат луѓе што се грижат за нив. Битно кога ќе отидеш дома тие се тука Може и таму да си земете уште едно, па ете уште еден член во фамилијата Претпоставувам никогаш не е досадно дома
Не е изводливо да ги земеме тука, нема ниту простор ниту време. Секако пудлицата е веќе стара, ми беше во домот на моите па тоа за неа е дом и е приврзана со сите други,посебно со мајка ми и не сакам да ги делам, а тој ми е најдраг оти израсна со мене. Лабрадорот е на маж ми ама си сака внимание и простор па за него тука би било мачење, најстарото е спасено од свекор ми и е веќе со години таму па негово си е на некој начин, а другите две јас и маж ми ги собравме од улица ама сепак се навикнати на тој двор и таа куќа и си прават друштво едни на други и тотално не сакам да ги делам. Како и да е мои се и знам дека добро се грижат за нив, среќни се, а и јас кога де враќам дома, така да колку и да ми е тешко знам дека за нив вака е подобро.
Тоа е нивен дом и треба да си останат сите заедно доле. Вие кога ќе се средите ќе си посвоите други не се сомневам во тоа. Мали осмех
Лепотицата у каблите. Највише се нервира ако и' речам цуцииииииии, одма пафта со опашката и се мршти Цела на мајка и' Во вечна љубов со калориферот и пенкалото