Знам да те вратам на корените Мислам стварно сте небитни види и поза ајде магла сите од спалнава! Убавица со кикичка
Машко е. Ни снема плави стегачи. Сите ми го прават лепотица На улица кога ќе ми речат леле ама е убава стално се зезам со : нели гледате дека стегачот е плав, што ако има кики хахахахахахахах. Овде е розев, моја грешка! Бтв, ич не сум за поделба на бои машка/женска
Не сум ни јас за поделба на боја али розе стегач за коса освен на женско не ме асоцира на ништо. Иако меѓу нозе ми дојде чудно сепак велам ќе пишам убавица може така се чувствува. Ако му паѓаат шишките мора кикичка иначе ќе му растуриш фриз. Шефот мој има боксер има 45кила и е прав мушкарац со став со се. И го носам Ози на работа кога го виде мојов со зимска јакна зачешлан со ремче жолто црвено ми вика дечко кога ќе му редиме? А џоџо мој иако е минијатура нон стоп е лут оти има некоја чивава во него генетски и неговиот боксер избега зад него Изглед вара. @Spidy ваму сме “начукани” кучкарките да не не бараш
@FreeMind во реален живот имам другарки мајки, ама ми фалат мајки на бушави деца. Добро ве најдов, ми го разубавивте утрото со сликиве погоре
Сѐ подебела станува, редно е смени кожа. И да не биде дека само тарантулата ја сликам. Ова е Касадја на нејзината втора интернационална изложба.