Домашни миленичиња Запознајте го Свирко ,ку*лето мое ... прав немирко е ,јасс првпат гледам вакво хиперактивно маче ....стар е скоро 40 дена само трча скока каса гребе лудница е
Домашни миленичиња Јас имав куче Џеки се викаше и многу го сакав Беше како дел од мене.. Спојлер Премногу ми недостига
луѓее сакав да ве прашам за лабрадор нешто ?! дали сакаат често да се шетаат? и ако сакаат по колку саати на ден треба да се шетаат? ви благодарам
Јас бев в село,и еве мачката ми родила три мачиња И морам да ви кажам дека е премногу добра мајка,цело време ги галев мачињава и ништо ама баш ништо не ми направи уште и таа се милуваше
ОФ топик, али морам, Ано мори, како само успеа сите три да и бидат апла раздруш A бе кое од кое поразлично во тоа крзненцата, душиња Патем, Мара не сака сликање. Сите фотки од неа се со газот завртена
Хахаха овие се од различни татковици.Провото е од Симба мојот лепотан т.е на него личит,а другово е плукнато на мајка му,а третово е на еден друг мачор што стално се бркаме
Да ви ги претставам Домино, Сатурус и Алехандро Што се не претрпеле овие душички во нивните досегашни животчиња. Нивната приказна во споилер. Спојлер Сестра ми и нејзина другарка ми кажаа дека некои мали деца имале земено малечки кученца и ги фрлале во река. Веднаш излеговме од дома и тргнавме на кај нив, ама не беа веќе таму. ги однеле малечките во нешто, незнам како да го опишам, како кафез. Неможам да ви опишам колку тешко ми падна кога ги видов, цели мокри, се собрале во едно купче и цели се тресеа. Да не бев толку бесна ќе заплачев. Им се изнавикавме на децава а тие ,,Наши се, ќе им правиме што сакаме!,, Си отидовме, и се договоривме да ги земеме подоцна кога децата kе заминат. Знам малце сурово звучи ама ако им ги оставевме на нив малеќките ќе умреа. Отидовме зад куќата да другаркава за да направиме куќичка за нив, барем како привремен престој, битно да ги спасиме што побрзо, а кај нас не можевме (веќе имам две мачиња и моиве ќе ме исселат од дома ако ги донесев и нив ) Битно направивме куќичка и после попладнето едвај ги земавме преплашени бегаа од нас, сигурно мислеа дека ќе ги повредиме . Еве помина речиси еден месец а се непрепознатливи. Весели, дебелки трчаат, скокаат се галат, не можам да ви опишам колку сум среќна. Со вас сакав да ја споделам оваа приказна, па незнам, не поради некоја посебна причина, сакав да ја прочитате нивната приказна и да ви покажам колку можат да бидат сурови и мали деца Навистина незнам што се случува со лугјево. Зошто ги малтретираат кутриве животинчиња. Се надевам дека во иднина свеста ќе биде барем на малку повисоко ниво. Толку..