Имам само едно куче другите ми умреа. Се вика Енџи и со мене е веќе 14 години од 1998 година. Многу ја сакам. И да имам и хрчак се вика Cookie.(еве видео)
Живеам во стан и не чувам домашни миленичиња. Ама ви го претставувам Буце - Пуце, мачор кој сите станари си го сакаме. Затоа е буцко. Најголемиот дел од времето го поминува пред зградата и ми позира.
Еве го Џеки мој од лани, овде е послаб, а сега е подебел и поголем за една годинка Во позадина куќарката негова.
Јас имам куче пекинезер има 9 години, и жиботот без него не можам да го замислам. (а што е најважно не оди во вц дома него кажува и го пуштаме надвор). Се вика ЛЕО
Пред 1 месец и нешто повеќе бевме на излет, па дека многу топло Лео се пикна во колибата и си заспа во патика
Голем љубител сум на животни, па решив да Ви се претставам со моите миленици Еве една фотографија од најстариот член во нашиот дом мачето Типи Потоа 2ро по возраст е Lucy кученцето од расата Shih-Tzu 3то по возраст е Kissed by my love исто така од расата Shih-Tzu И на крај фотогравии од Lucy со нејзините бебиња АКС и АДА АКС АДА