Мајка ми прати слики сабајле како го нашла откако станала да се измие за работа и се вратила во спална да се облече. Си спие како он да купил спална.
@1209 Како што си го плачам живо лучево,хормониве во бременост ми се ужас, и твојата ја исплакав. За луѓе не ми е волку жал,многу сум плачка за животни. Скоро 9 години имаме за некој месец, уште цица. Посебен прекривач за него и вака цица нон стоп.
@jarec6 извини ако те вознемирив Денес свекор ми гледал камери, умрела две минути пред да ја најде, на место, барем тоа не ми е на мисла дека се мачела и не патела долго. Сама се ударила во колата буквално излетала на улица. Твоето е уште бебе со цицањето, срцка, не го плачи ќе живее уште долго
Не бе уживај, јас и на мајка ми и викам,ако објавиш уште едно куче на коешто му треба помош на фб, а не можам да помогнам,ќе те блокнам Луѓе не можам психички се пореметив со плачење за кучињава. И претходно бев не дека не ама сега ептен,секоја вечер ми текнува дека ќе полни 9 години и само плачам.
@jarec6 јас бев иста во бременост. Многу лошо ја доживував секоја информација за животни. Не дека сега нешто лабаво ја доживувам ама имам и рационална свест. Тогаш немав. @1209 сочувство.