Ова е куче-скитник. Не ми текнува никот на една членка што не ги сакаше за да ја тагнам да види каква душа е.Седевме во ресторанче и дојде кученцево. Си ја намести главата на мојата нога. Јас го изнабацував и го изнагушкав. А тато ме зезаше да те види некој дечко со кучево нема да те сака
Може ли хелп? Преубави мачиња! претпоставувам во зграда живееш? ми се допаѓа оградава на терасава! сакам моето маче да искача на тераса но немам ограда ко твојава ( ја сум 9 спрат) помош како си ја направила, од каде материјали или се купува готова?
Даските се купени од Бриколаж, и во Меркур треба да има, а жицата е купена од некоја рандом железарија и секаде има таква (мрежа за кокошарник е). Останатото е diy по дома
Не сум ни јас, партнерот ја склопуваше инаку за да не си бушиш фасада, ограда и да не се малтретираш, можеш со обични стеги да ја прицврстиш. Е не е лична така, ама па, кокошарник на балкон секако не е личен Ако ти е со прави агли балконот немаш гајле, ако е заоблен и сл. малце е покомплицирано.