До сега сум имала два неуспешни обиди за чување мачка, ова е трета мајка. Мајка ми најчесто е противник, ама ова дека ем ангорче, ем цело бело не можеше да го одбие. Старо е месец дена, име уште нема ама размислувам за Туфи
неможам веќе да ја чувам затоа што веќе имам морско прасе, ако има заинтересирани ја продавам хана! ја купив од бон бон теди! морам да напоменам дека малце ножето и е настрана, ама не криви,и морам да кажам дека е премила и мирна, само мене ми е терет затоа што се две и не се согласуваат баш, ако има заинтересирани слободно пишете ми
Мојата РИЧИ кога сака да спие Чека да и се спреми супата со копанче Интелегентниот мој МачорХЕПИСи ги отвара вратите и сака да и краде на РИЧИ од копанот ,ама нема тој си има мачешка храна Ѓи обожавам срценца мои
Конечно,конечно,конечно... Конечно,попладне ќе си го земам моето кученце и ќе прикачам слики. А сега еве некои сликчиња од Рики,и мислам јас дека е машко,ама не сум сигурна,а сакам да му купам женка,да не биде сам цел живот. Ќе ги замолам тие што повеќе се разбираат,да ми помогнат.
Јас се извинувам што вчера не стигнав да прикачам слики,еве го денес мојот Биби. Така си го завикав,така е според педигрето,дур да му смислам друго име. Еве некое сликче,како се лади на плочки.