Сонце мое најмило премногу си сакав! ама сега веќе не е со мене за жал. И дечкомми за да ме изненади од шо си го сакав стеве многу ми купил ново поклон за нова година И сега немам идеја како да го крстам?
Жалам за претходното,знам како е да изгубиш милениче.Честитки за новото,прекрасно е.Првото име што ми дојде кога го видов е Bubble-Бабл ,многу е слатко.
Многу сакам да чувам кутре но не сум во можност бидејќи живеам во стан и немам баш услови но затоа еве го моето душиче
Морав уште еднаш да постирам, бидејќи дозволено е до 5 слики во еден пост. Румпељ и Бруно имаат речиси по 3 години, браќа се, ама ептен се различни. Сега веќе не се поднесуваат многу многу, па тепачки постојано има. Ириска ја најдовме на пазар, малецка, валкана, ја земавме, ја избањавме, дотеравме, сега е пу, пу лепотица ипол. Уште малце и ќе наполни една годинка. Алебрто го добивме на подарок, го издресиравме малце, многу е умен. По цел ден јаде моркови. Имаме уште едно куче, бело, Моцарт се вика, ама не најдов нигде слика од него.