Ги разгледував вашите слики, многу слатки миленичиња имате сите. Ме инспириравте да споделам некои колажи од нашите малечки Иначе се мајка и синче. Дечково уште како мал спиеше како ќе легне така, не да се намести да му е позгодно, не, баш му е гајле. Оваа зеленава корпа му е омилена. И сега кога е пораснат уште сака да "си го експонира" додека спие. Сликиве се 18+ па во спојлер Спојлер И еве ги заедно со мама. Таа си спие нормално Обично се големи непријатели, па ова многу ретко им се случува, волку блиску да бидат еден до друг.
Мистер Роко, тако звани Рори. Весел розенколис кој што си има зацртано да биде газда дома и си нема гајле. Кога е пуштен прави што сака и каде сака. Сака да оди по земја, авантура што го чинеше 3 недели нога во лонгета, бидејќи се скри позади фотелја и брат ми несакајќи го згази (а носи патики 50) среќа што е жив и здрав сега и не му текнува ни да го помириса паркетот повеќе. Сепак неповторливо највесело пиле, цело време сака да закача некого и мноооогу сака да се бакнува.
Можеби е надвор од темата но сепак се работи за животинките. Потпишете се, да собериме 10 000 потписи и да се обидеме да придонесиме за заштита на животните http://www.petitionbuzz.com/petitions/foranimalpolice
Бре, што цакани миленици имате, да им се направи еден алманах и да разгледуваш и во несвест да паѓаш. Јас си имав пекинезер, 11 години го чував, од моја 6-та година, ама последните години ослепе (нешто ја касна, не знам што стана) и по некоја година се разболе и умре. Од тогаш реков дека веќе нема да чувам ништо, затоа што нема да издржам пак кога ќе дојде тој момент. А инаку цел живот сум со миленици: те риби, папагали, мачки, кучки од улица, желки, секакви чудесии ми прошле по дома. Во двор редовно секое лето имаме зелен гуштер, така поголем, некогаш се и два, па си ловат мушички и се сончаат преку ден. Сега во околинава имам мачки, па се мислев некоја да земам да ја чувам, ама се пишманам затоа што не ми се носи по ветеринари (имам аверзија кон секаков вид на лекари и амбуланти ), а и треба после секогаш некој дома да има, за да не го најдеш на таван обесено. Одговорност е, не можеш цел ден само да го оставиш. И така, само си ги гледам вашиве.
Моето бебе со нејзините бебиња (Додека да си одам дома, маливе ќе имаат скоро 2 недели, така да ќе ја натрупам темава со слики )
Извади и' го градникот и до 18 месеци да биде само на ланче. Со градник се поголеми шансите да лапне отров, а 100% сигурно е дека ќе има проблеми со градниот кош во иднина.