Од мобилен се сликани, се извинувам за лошиот квалитет.. Ама после целодневното спиење не можеше да фукнционира некој добар саат ипол и со едното око постојано намигнуваше... Шта чеш, ретардирана. Како газдарицата и таа
Ме стопивте !! Како вртам страна само се лигавам како мало дете по бонбонче ... многу сакам и јас да си чувам едно слатко милениче, но за жал бидејќи сум во стан па моите се против ...ајде може еден ден ќе бидам и јас среќница како вас
Баш сега ја најдов сликава, и си реков да ја објавам, оти ми е преубава. И најнови слики од моево моделче, Куки! Та даааа!
Дембелинот мој уште малку ќе наполни три месеци. Нека не ве залажува на фоткиве, мил изгледа, ама напаст жива е!!! Дефинитивно фетиш му се стапала, а омилено јадење полнетите пиперки на мајка ми.
Ви го претставувам - Фигаро! (истиот сивчо што летото го ставив во сдк. Го добив на подарок) Овде сме машносани
Eве го и моето маче Френки ,го обожавам ! Нешто многу ми се гали во последно време , изгледа пак сака да му давам од неговата паштета ( Аргети најмногу сака ) и тој знае шо бира, без коментар е ...на мајка ми секое утро и ги кине хулахопките
Моето мало прасенце. Хоби и е да јаде и да спие. Обожава да јаде било што што има запршка,и обавезно го флека цело крзно од тоа. Ко мала неможеше да оди салам затоа што газето и беше трипати поголемо од неа. Често знаеше да краде еклери доколку мама ги остави на масата. Oл тајм фејворит слика:
Домашни миленичиња Еве слики од зајачето мое =ш https://picasaweb.google.com/bonbontedd ... directlink Човекот што ги продава живее во Скопје и се достапни за секого! Ова се слики фотографирани од него. Зајачето се викало Флин и имаше сестра Флафи но јас го завикав Бани http://www.bonbonteddy.con.mk/makedonska/pocetok-mk.htm
се поредија мачињата на комшијата, чим ме видат летаат по саламче едит- Aма ептен се диви... нити си играат,нити се галат нити ништо
Еве ја мојата најмила Миа Како куче е, само каса, да не можеш да ја погалиш Но кога е поспана е многу мила и само се мази, се гали, мајука...