Многу сака на даската покрај прозорите да седи или да лежи и да спие. Еднаш и' направив ептен лична фотосесија на тоа место.
Ужива во гарнитурата која е целосно под нејзина сопственост. Искористени материјали: -Еко кожа -Сунѓер -Ногарки од кревет -Даски за патос.
Ние почнавме неодамна да се дружиме Сликава е од утрово, имам и уште едно ама тоа е подиво, неќи баш да се слика ама ќе „доставам“ слика најбрзо што можам
Ветено сторено, некако успеав да сликам и другите мачки кои не преферираат камера. Дур пробвав да сликам едното другото идеше да ми касни телефонот Ова е старата, си го немаме со ова, нит ја сакам нит ме сака Јас ја сликам, а та глата ми врти бе. А ова другото беше најдиво ама ете само мене ме сака и цел ден денес само в нозе ми се плетка да се галиме :
Би закачила слика од сестрами ама знам дека ќе има тепачка . Животинче кое си го чувам 20год. Шала на страна , многу сакам мачки , ама пошто никој дома несака, морам се живо по улица да галам, па и таму не сум раат ,дечкоми ги мрази и бега како од ѓавол. Греота сум... Ви љубоморам на сите што имате мачиња дома.