Kutre br.1 koga bevme malechki.. sega sme golemi veke... Kutre br.2 Koga bese malecka.... Sega sme pogolemki.... I najorginalnoto 3to mileniche.....
од каде го зема папагалов ако сакаш да ми кажеш јас многу ги сакам овие папгали ама не можам да најдам никаде, имам обични папагали и канаринци ама оваков не а баш сакам да го имам
@sikica7 papagalot koj inache e od rasata golem aleksandar e zemen pred 8,5 god od Dolno Lisiche od Zoran, go imas na oglasi pobaraj go gi vede on I gi prodava, uste kakov vid nema, toa dvorot kako zooloska gradina mu e. Ali razmislisi nekolku pati za cuvanje na golem papagal, ne e ni priblizno isto kako cuvanje na malechko....
@sikica7 izgled vara dali zboruvaaaa on I raskazuva lele koga e vo negovite denovi a pa tek koga ne e, ako ne e pusten nekolku dena ili ako ne mu obrnuvas vnimanie ili jades a ne mu dades da proba nema zatka ali originalen e nema koj ne go saka, a i on site gi saka zbori, pee, vika, po nekoja recenica znae da svrze, odgovara na prasanja.......
hahhahahaha pa zatoa gi sakam jas najveke oti ne prestanuvaat da zborat i mislam deka so takov papagal zivotot kwe mi stane pozabaven a mozebi i ne hahhaa lele na slikite e srcka a u zivo koj znae kakov ti e... ne , ne eden den mora da go imam ... i za jkraj da te prasam samo ako ne e tajna mislam i ako sakas da mi odgovoris kolku pari go zema
@sikica7 ne e tajna 200evra inaku fotogenichen si e po sliki ali vo zivo e fijaskoto, ali jas sum veke naviknata na nego 8god go cuvam, od negovi 4meseci. A I najnovo e toa sto se nauchil od kucinjata da lae pa po ceeeeli denovi lae li lae pa I ako go prasas kako lae kutkata si kazuva odnosno zalajuva Kupi I ti pa ke delime impresii ziveat okolu 40god
Vetuvam ke stavam I video od dotichniot, koi vprochem Koko se vika, eeeee tek togas site ke go posakaat sega nana da ne go budime pileto
значи дефинитивно ме убеди да земам и јас еден хаххаа го најдов тој зоран на огласи ќе ѕвонам да видам што и како ќе каже иначе јас сум од штип и кај нас скоро и нема овакви папагали... фала ти многу на информациите и на пофалните зборови за ова чудо од пола човек хахахаха