ова пак е Клои (сестра и е на Карли, само што е малце поголема ) сликиве од Клои се најпресни од сабајлево
Еве ја мојата Маца (додуша требаше да биде машко и Гибо да се вика, ама видиш женско да ти било). Кога ќе ме изнервира се вика Овцо! . Несака да се слика, кога беше бебче само еднаш ми дозволи, а сега со маки понекогаш. Ги има сите карактеристики на куче:ме пречекува, ме испраќа, колата ја познава, со игра како куче. Само не лае. Понекогаш ржи слично како куче Си има една другарка од комшии, си прават иди ми- дојди ми,на поседок де. Смешки се. А ова ми е Мице. Ми умре лани, по вина на една неписмена ветеринарка. Уште ми е болна тема. Имаше 3 месеци. После него реков дека никогаш повеќе нема да чувам ниту да се приврзам за животно. Ама ете... Многу беше дебело и јадеше како протурено. И највечи бељаџија во маало беше. Цело време се викаше по него. Ама за срце ни прирасна на сите дома. Кога умре, дури и на татко ми не му беше сеедно, а не љуби животни многу дека е алергичен на влакното нивно.
Еве ја пак Клои . Спојлер Да се пофалиме , се искапивме пред 1 саат и сега си играме со нејзиното омилено топче , а воедно и ги читкаме постовите на фемина оваа е денешна слика