@ivanchos Леле, е значи стварно, играчка од египетски памук! Како од рекламите за Вискас е Инаку постојано спие затоа што уште е мало. Секое мало маче е така, бидејќи многу брзо се изморуваат и им треба да си ја надополнат енергијата
милаа моја кралица ми е таа, ајдеее знам дека си силнаа, ќе оздравиишш, имаш мачиња мораш да ги гледаш.
@Veki4kaa Горџес! Многу убави црти има, ептен елегантна и женствена. Кој на кој се метнал? ..A на @Аliсe ист, ама ист Мачорот во чизми Cute, but devilish!
@Summerlover да ептен е убава, уште од мала убава беше, а улично маче обично беше, толку се приврзав со неа, лелее недај боже да ми умре, не сте свесни колку си ја сакам,
@Veki4kaa Таа е доказ дека убавината е работа на природата, а не на класата од која потекнува. Поубава дури и од некои расни. А што и е? Ќе оздрави, не се секирај, има уште цел тим на мачиња да роди
@Summerlover незнам да ти кажам шо и е, сабајле станав кај 10, и мајками вика од надвор нешто не е во ред, најверојатно затруена беше, се шантрала исповратила и одма шербет и дадовме, па млекце, па шербет и цефалексин малку, после некое време парацетамол имаше темпертура, и еве вечерва ко поарна е сабајле многу лошо беше, ептен ме исплаши, ја исплакав, вечерва па и дадовме шербет и многу е поарна почна да оди мјаука кога ги слуша мачињаата, ја крева главата лежи исправено со главата, сабајлето како умрена беше имаше многу болки, лелее на никој не му посакувам така да се мачи, за греовиии неможев да ја гледам, и менее после тоа цел ден за никаде ми беше, и глава почна да ме болии. ама се надевам ќе биде подобра, мојата кралица ми е она, Мона моја! ако недај боже да ми умрее јас друга мачка нема да зачувам, пред неа несакав мачка да видам, од како ја зачував ги засакав мачките. Евее уште една слика од лепотицата мојаа <3
Сo нoвoтo креветче-мaсa (се умислилa декa е aнтичкa римјaнкa, пa мoрa нa кревет дa се јaделo). Секaкo, сo пoглед кoн целo мaaлo, дa се чувствувa кaкo имперaтoр. Нa крaј и oвa (нa некoј нaчин) ќе гo уништи кaкo и претхoдните, пa ќе мoрa дa гo aктивирaм инженерoт вo себе пo 100ти пaт.
@Veki4kaa Штом ситуацијата се променила кон подобро и е поарна, како што рече самата, не грижи се, ќе се оправи комплетно Знам како е да изгубиш долгодишен миленик, но не се нервирај и мисли позитивно, бидејќи тука не е таков случајот, Мона is getting better
@Lady Phoenix 100% памук Крзнена играчка Туку баш сега ја заприметив и огрлицата, истата и ја земав, ама глава сечам ако го носи напред ѕвончето
Лошка мекана. Тоа не е памук, свила е. Не знам што крзно ќе имаше. А женскава си ја носи огрлицата сосе ѕвонче, се навикна да и' ѕврцка. А на ѓерданче е научена одамна, уште како помала ја китев.
@Lady Phoenix Со кој омекнувач ја переш? За навика, и нашата е научена на ѓердан, секогаш носи со панделка розева, ама ја видов оваа во ДМ демек со сребрените детали, ама ако се научи да оди со се ѕвончето, таман кравичка ќе биде
Да да! Баш кравичка! Моиве почнаа и Ѕвончица да ја викаат. А со кој омекнувач... А бре, секој божји ден се бања под чешма. И пие вода од чешма, ама и си се мие. И пред секое спиење се лиже, а спие по 100 пати на ден. И се митари ептен. Уште за карактерот омекнувач да најдевме и ќе беше супер.