@ceca-1 молам да ми објасниш како се ставаат клипови на форумов порано пробував ама никако не успевав, а имаше една членка која сакаше клипче од Коко мој да го чуе како зборува Сега ми текна @sikica7 беше како е твој Коко, слика да го видам, зборува ли веќе??
Колку што забележав, Цеца го ставила клипчето прво на Јутјуб, па од таму го линкала на форумов. Инаку, посебна опција за ставање директно од компјутер клипчиња - нема. Е сега, како се става на Јутјуб, тоа не знам. Веројатно не е некоја филозофија.
Со помин нека е.Душичка многу е убава.Се надевам дека ќе биде подобро.Мислам дека има преку интернет да се нарача,сигурно има и некои ветеринари што ја продаваат.
@elimkd Ели се заљубив! Боже, колку е само слатко! Права јаготка со црвеното ременче Патем, може да ми кажеш од каде го зема и колку?
Благодарам Ремчето е купено од ветеринар во Охрид 150 ден, патем ѕвони а мачето е земено од битолско село, поточно дури цицаше од мајка му Не бев сигурна за што точно ме прашуваш
@elimkd За ременчето, за ременчето Ама се мислев немој да се збуниш Ти благодарам на брзиот одговор, ми се допадна ременчето бидејќи гледам дека маченцето е помало и му баш легнува, а ременчињата пр. во Џамбо се се за поголеми мачки, за тоа
Како што кажа Лејди Феникс, прво ми е прикачено на Јутуб па потоа споделено овде односно копиран линкот од јутуб и пастиран овде со тоа што пред https ја бришеш буквата S. Инаку на Јутуб треба да имаш профил и потоа лесно е за прикачување, само одиш на upload и ти излегуваат опции за како да се вика видеото, опис и слично и го прикачуваш. Тоа е тоа, мислам дека добро објаснив, ако нешто не ти е јасно слободно прашај, баш би сакале да го чуеме твој Коко
hahaha mojot Tito se vika inaku ne Koko haha e ziva smea srcka... uste ne e pocnal da zboruva ama go gledam prohuva da si go kaze imeto.. inaku e dostaa pameten mnoguu bucenn i mnoguu mil isto taka... veke e porasnat... jade se zivo i divo posebno sokovi najmnogu obozava da pie ama negazirani..
@Yowannty Права мачка! Каква љепотица е, а по сликите и позите, гледам дека е и огалена и палава, или грешам? Очите бонбони! Отсекогаш сум сакала да имам хетерохромија, лудо дете
@ZAHRA фала ти @Summerlover всушност не е баш палава и е многу мирна генерално. Некогаш со денови е смирена и тивка. А кога е палава, тоа трае некои 10тина минути.. 3-4 пати на ден и тоа е тоа. Лелееее за очите хахахаха баш лудо дете
@Papillon.Papi еве тука кучката да не полнам другата тема со слики Малку замижана од утринското сонце ама битно насмеана за на слика. И сабајле со бебињата си играв:
Тука бевме помали и уживкавме Полуде по играчкава,но следното утро ја снема некое пријателче ја однело Многу сака на сонце на топло да седи,лепотан мој како му свети крзненцето