Кокица во Новогодишен амбиент ^^ сватив како се ставаат клипови и сега уште да го начекам во елемент и ќе шлапнам @Yowannty не сум љубител на мачки ама твојава
@pravnicka_2604 @lovatolover лелее кога ќе ги видам вакви бебешки се топам, ми иде да плачам од што ми се слатки. Озбилно, не се зезам
Имам на ум малите да ги давам, па еве кажете дали убо ги имам фатено Прво да се види личнотата од која ја имат добиено: И да ја ставам тука и „најфотогеничната“ лепотица, зошто омилена ми е: И ете конечно сега малите: Ама ете имам и „најфотогенично“ куче: Никако да ги фатам сите заедно.
Вакво кученце видов кај Веро Центар и му викам на вереникот е вакво куче има една Феминка многу е убавоА он па види Тони Зен го шетка!Ееее де ја не го видов Тони Зен мене кучето ми се допаѓа.Најубавко кученце имаш
Фaлa. Кучетo нa Тoни Зен е внук нa мoетo инaче. Немa мнoгу Ердели кaј нaс, еден сaмo вo Прилеп е увезен oд Србијa и не е вo срoдствo сo мoетo, тaкa дa ги знaм скoрo сите кoи чувaaт Ердел.
Хахаа душии. И моите се слични. Кај мене мачката 2 мачења и беа во ред и после кога остана смачна ја удри некој и коската и зарасна на страна и кога дојде да се мачи неможеше кутрата, 2 дена се мачеше. Викнавме ветеринар и и стави инекција за напон да добие, ама ништо и после тоа ја летна на операција. Среќа и таа жива и маченцата живии.. Само криво ми е за тоа шо го роди мртво..:/