Обожава да стои пред мониторот и да си игра со маусов,, успат и да прати што отворам, ова негово место е сега. Држ не дај е работата.Со погледот ми вели пробај земи го и тешко тебе ќе е. Вака се тегнимееее Размислува за тешкиот и намачен живот, кутриот тој.
Коко се бања во поилката Спојлер: Коко ^^ ич не претпоставувајте колку е вода околу него после бањањево Награден дека е чист со бони-топ
@Offspring Те измалтретирав со сликите, ама леле Офи какво е Јамболија Немам зборови, преубаво е, кадифен сон А инаку машко е или, и колку е старо? Аа и како се вика?
Стар е 6 ипол години, мачор, Фигаро се вика Он е мој верен компањеро, од Македонија си го земав со мене прво во Црна Гора, па сега во БиХ.
@Offspring Да ти кажам и пред да одговориш, замислував дека има такво некое драматично име од класиката Баш ми е мило, што се чувате и пред се, што го чуваш и не си го оставила, и покрај промената на местото на живеење. Секоја чест
Не е од мал кај мене, јас го зедов кога имаше година и 2-3 месеца, еден мој другар од Велес го чуваше предходно, ама се запиша на факултет во Скопје и поради обврски и други причини неможеше да го чува повеќе, иначе он му го ставил тоа име Фигаро. А јас во тој период сакав да си купам персиска мачка, ставив и оглас, он сам се понуди и така го добив како на поклон. Има Фигаро и бурен живот и патешествие, опериран е на едното око поради инфекција и сега за жал тоа му е стално затворено, после операцијата зашиено и зараснато, гледа на едно око, и тоа беше исто пред јас да го земам, ете скоро цел негов живот функционира така, со едно окце.
@Offspring Еии греота за мачето навистина, ама најважно сега е што ја ужива твојата целосна љубов и грижа, односно околината на живеење му го олеснува животот