драги феминки моја венчаница беше во овај стил но само имаше уште 1 плус опашка изработена со кристали и чипката беше слична ваква само на неа имаше рачно извезени ситни камчина.Ја шиев во Битола и преубо испадна
Иако ми е многу рано за брак,како мала се замислував во венчаница,мислејќи дека сите невести се принцези.Но како што поминува времето,се помалку се замислувам така.Ги разгледував вашите постови и венчаниците се прекрасни.Секоја венчаница е убава на свој начин.Не може на секој да му стои секој,ама баш секој модел.Инаку ќе дадам некои мои предлози и со среќа нека им е на идните невести. Инаку јас лично не би фрлала пари на нешто што само еднаш ќе го облечам.Повеќе сум за мултинаменски венчаници како што се нарекуваат,како овие на пример:
https://instagram.com/gelinlikdugun/ За да не ги симнувам во компјутер па прикачувам овде ете ви линк па кого го интересира нека разгледа, прекрасни модели.
Братучетка ми носеше ваква пред една недела. Мене искрено ми е рано за венчаници но кога ке дојде време сакам да биде нешто раскошно и богато не ми е гајле за парите или за тоа дека само тој ден ке го облечам и толку. Сакам да бидам најубава