здраво феминки! Венчаницата ми се свига многу. Дали некој ја видел некаде во некое ателје или слично и знае од каде е купена/шиена? Фала многу!
Neznam Kade e kupena ama vo butik europeja koj se naoga vo carsija mozat da ti ja sosijat preubavo sie zenata.
Zdravo! Barav na fb butika europeja ama ne mozev da najdam. Kade se naoga vo carsija ako mozes orientaciono da mi kazes. FALA MNOGU!!
Девојки дали некоја од вас знае аде би можела да продадам венчаница? Дали постои некаде да се откупуваат?
За себе знам дека на сопствената венчавка ќе носам бели пантолани- звонарки, и бела кошула со бели салонки. Ако некогаш се омажам.
Mislam deka vidov vo NineCloud butikot za vencanici vo Nish. Proveri na insta stranata ili pisi im ke ti odgovorat.
Летоска кога бев на свадба невестата носеше многу сличен модел на овој, скоро па ист, го има земено од Косово, поточно од https://instagram.com/liastubllaofficial?igshid=NTdlMDg3MTY=. Колку што памтам мислам дека цената беше околу 1300е, имаше две проби за истиот.