Сакам да носам едноставен,елегантен а убав фустан.Може некој од овие: Нешто вака,едноставно а убаво,и немора во бела боја
Многу го посакував овај фустан, но бидејќи од Кокев сакаа да ме изиграат, прво ми рекоа дека фустанот е 500 евра, кога одлучив да го земам и кога отидов да ми земат мерка, ми рекоа дека било грешка дека фустанот е 700 евра, одлучив да барам друг фустан . И секако си најдов поубав
ова е нешто што ми се допаѓа макар што јас би го направила малку поразигран бидејќи сум млада да не изгледам толку сериозно
Суден ми е фустанов Значи ја гледам темава случајно (поточно инспирирана од преубавата Енца ) и викам ај 5та страна и отварам и ми се појавува токму овој, единствениот фустан кој го чувам во компјутер и токму истиот ми се појавува и тука Ах многу ми се допаѓа, јес да не планирам свадба во блиска иднина, и којзнае тогаш уште колку фустани ќе изнагледам, ама овој ќе ми е до тогаш приоритет. Иако јас би сакала 80% од венчавката да носам долг фустан и на крај да се соблечам во краткичко Само обично кусо бело тесно и отпозади голема машна, за потоа младоженецот да го отвори "поклонот"