А што уствари значи сирена, како што пишала Ели? А Сноу имаш ли слики од модели со горе како во ве со прерамки, а надолу слободно да паѓа? Барам, барам, ама никако не можам да одлучам, а и мене ми се ближи крајниот рок. Горниот дел нешто вака да биде.
Сирена се оние модели кои до колениците ја пратат линијата на телото а потоа се шират и најчесто имаа опашка одзади т.е. кус дел кој се влече. Од телефон пишувам и не можам слика да поставам но сигурно претпоставуваш кои модели се.
RainBow сирена се овие: Инаку ќе побарам веднаш тоа што го бараш со V отвор, и слободен стил на паѓање па ќе ти поставам слики
eli25 за тебе исто така најдов убави сиренасо чипка и ракави ама утре ќе ги поставам зошто многу ми се спие RainBow повели, ова е нешто што можевда најдам во тој стил, доколку најдам уште некоја слика, обавезно ќе ти поставам.Знам дека овие не се баш баш тоа што го бараш, ама овиесе најприближни, другите сите со ве отвори се со корсети и пепелашка стил.
Рејнбоу,сирена (mermaid) e oтприлка вака Во прилог ќе ти закачам нешто од мојата архива (во која ништо не одбрав за мене )
А RainBow ти би одела на нешто вака и потесничко како сликава што си ја поставила (или пак имериски стил со V отвор)?
Не знам. И јас не знам што сакам, само гледам по сликиве, ама некако немам претстава ни што и како би стоело на мене. Претпоставувам дека треба да почнам да шетам малку, да разгледам што и како има и да пробам, па барем да имам некаква ориентација. Само не би сакала обрач да биде, онака ептен широк. Вака нешто потесно како што постирав погоре.
епа почни да шеташ хехех, тоа барем е убаво шетање ааа чим може и нешто такво како што си постирала ќе побарам и такви, зошто ја вчера кога барав, ти барав на V ама широк слободен пад.Ај ќе побарам па ќе ти постирам.
Ели еве што најдов, инаку знам денка некои од нив се со болерца, но можеби ќе ти дадат идеа истите со ракавчења да ги направиш. (во 4 поста ќе ти ги поставам, зошто најдов 20 слики, ама по 5 можам во еден пост да ставам)
Еве ги уште овие 5-толку можев да најдам одтој тип, ако можам да помогнам и со други детали, пиши во некоја друга тема, ќе ти поставам слики
RainBow јас најдов 35, толку од мене, се што можев превртев од тесно,широко, се се освен пепелашка,корпи и корсети. Овој и + уште 6 поста со слики ќе ти пуштам: