доколку имате фотографи од вакви фустани,што не се тесни,она што се надолу широки или како да ги нарецам,,ставите слики...да погледнам некој кој ке ми се допадне повеке...
види имам преку 2000слики, значи пиши неколку детали, разбрав горе корсет, доле пепелашка....друго нешто чипка ова она? за да знам што да ти поставам.
надоле може како нешто со пердуви и нешто со оние детали што ги има,седефки и нешто така..мегу овие два модели незнам се уште каков
таман оди викен, деновиве ќе ти поставувам слики...па ти види си, ќе ти поставам класика од пепелашка како претходниов, како тие првите со балончиња и плус некој така со интересен детал,карнри,пердуви...и сл.
никако да најдам венчаница каква што сакам или не знам што сакам ...сакам да биде пепелашка стил со малку циркони и малку чипка и да не биде пренатрупан туку нежен
ми се допадна ова на ивана...само малце корсетот да е поинаку без она кај градите раздвоено..инаце за овие со пердуви убав е овој..учте некој пепелешка што ги викат да видам и блиску сум за да се одлуцам..