Гирл Мири,мене воопшто не ми се допаѓа Многу е светкав материјалот,воопшто не изгледа убаво,гледај со некој поубав материјал да најдеш нешто.Плус и оној долниот дел,мене не ми се допаѓа,такви набрчкани ич не сакам и не ми стојат убаво на невеста,гломазни ми се.Сепак,ова е мое мислење ,ти си одлучуваш Eве некој предлог од мене ,гледам дека сакаш пораскошни
И јас многу сакам раскошни балски венчаници.Но не волку светлуцави и вака набрани.Ептен се некако износени и пренатрупани. А вака нешто да видиш,пак е така набран надоле како што сакаш,раскошен е ама не е пренатрупан и светликав.Сепак твој вкус си е тебе како ти се допаѓа така,јас само ти давам сугестија
нема лутки бе девојки зошто тоа?!!!... инаце фустанот е преубав кога го гледаш од блиску но не мора баш да е онака,само нешто слично,ах уште да го пробав на мене и ке знаев како ми одговара инаце кога ке си купам ке биде нешто слично како овие на сликите но првин ке видам којодговара на мене најубаво ајде поз и набрзо и вие да си купувате
мене не ми се лоши но најубаво ке си погледнеш кој фустан ти стои најубаво.. така ке знаеш што ти одговара. бтл и јас нешто вака обожавам
girl-miri, многу е мала сликата за да се коментира подетално и за да се дефинира одговор. Ама вака многу светлуцаво ми изгледа
da dа....не се гледа баш убаво оти мали сликите ми излегоа инаце убаво изгледа и едната не е толку светкава како што изгледа... а за долниот дел нешто така сакам да е..сепак како што кажав ке видам што најдобро одговара на моето тело
^supeeer A jas pak sto obozava golemi glamurozni vencanici.....gledajki gi ovi poednostavnive se poveke mi se dopagaat. Koj sto saka neka rece,ama site se ubavi na svoj nacin,pogotovo ako i stoi na nevestata i ako ubavo znae da go skladi so drugite raboti.