девојки ај ве молам помогнете значи сите страни ги изгледав на оваа тема со слики и тие што ми се бендисаа ги симнав слики , и сега од тие одвоив некои па од тие уште некои и сега тие неколку слики од венчаници ке ви ги пратам и ако можете да ми кажете кој е најдобар...сеа немам облечено за да видите како би ми стоел ... ама ај вие кажете ваше мислење,незнам за кој да се одлучам. има уште неколку ама ми дава 5 слики само да ставам,еве ги другите
девојки кажете кој е најдобар спрема вас, ке чекам ваши одговори сега ке беше полесно да се види како ми стои но само моделот кажете кој модел ви се свиѓа , ке ми биде од голема помош фала и поздрав до сите
barbyyy....овие мене ми се допаѓаат: Спојлер но џабе слики....сликите се до оној момент додека се одлучуваш што ти се допаѓа, и што ќе бараш. Потоа обавезно мораш да испробаш дали тие модели тебе воопшто ти стојат. За на крај кога ќе увидиш што ти стои. Повторно се навраќаш на сликите за да комплетираш моделот што ќе го шиеш.Доколку не најдеш готов што ти се допаѓа.
ми дава само по 5 слики затоа сама ја ставив оваа слика не можев да ја ставам со др за да не отваран ново ама не биваше
Не сакаше сите слики да ми ги стави во еден одговор , па морав две пораки, ако има начин некој нека ги спои