Би ви препорачала да ги разгледате венчаниците искреирани од Elihav Sasson. Навистина ако одберете да ви сошијат било кој модел од него ќе бидете уникатни. Тој за мене е нешто ново, креациите му се креативни и романтични на еден откачен начин. Напишете на you tube - bridal couture 2012 collection by elihav sasson! Ќе бидете воодушевени.
Навистани прекрасни модели на венчаници особено тесните "сирена стил'' преубави...многу ми се допаднаа
јас овај си го порачав од нет преубав ми беше а не ми се шеташе по шнајдерки и продавници за метарјали
Женчиња ми треба вашата помош.Се решив дека дефинитивно ќе го шијам овој.Се трудев да најдам слика како изгледа однапред но неможев да најдам.Верувајте долго барав.Веројатно ќе е затворен од грлото надолу но бидејќи таков модел мене не ми стои планирам деколте, корсет стил нешто.Сега дајте ми идеа, предлог, слика од фустан сличен во кројот на овој, сликан од напред да планирам нешто.Поедноставен крој со скромен шлиц над колено можеби и деколтиран.Имајте во предвид дека акробации многу многу со материјалот нема, целиот фустан е прекриен со чипка ( која патем незнам кај ќе ја најдам баш ваква , и тоа ме сеќира ).Тоа значи некои преклопи и набори ...незнам колку се изводливи.Веројатно и не се.Помошта е добредојдена и ептен пожелна.
Миличка еве ти ја сраната фустанот овде го имаш и од напред http://www.luckyweddinggowns.com/floor- ... p-799.html но за секој случај еве ги и мојте предлози