1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.113
    Допаѓања:
    112.707
    на 17 години да си играш со трахикардија и притисок тебе ти е тоа нормално?? Ќе си го уништиш здравјето па после ќе си ја маваш главата од зид. Пиши после месец дена колку кила ќе се здебелиш кога ќе ти се врати апетитот. Ова од лично искуство ти го кажувам. И јас ослабев 15 кила, ги прекинав, и кога ми се отвори аптетит како никогаш во животот.

2. hehehe

hehehe Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    57
    Епа твојот случај не е ист како и мојот... Јас прекинав да ги пијам пред три месеци и не ми се врати апетитот не се здебелив ни кг напротив уште 6/7 кг ослабнав.
    А од друга страна да си играв со притисокот зашто ако не го направев тоа ќе имав други проблеми од вишокот кг. И сега да не е за подрек не ми е апсолутно ништо пак сум здрава и задоволна од мојот изглед :)
    Позз

На plavi-oci му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Јас од апчињава ослабев 7/8 кила и после 1 месец си вратив 5,така да најубаво си е природно слабеење,ако треба 5 год ќе бидам на диета ама затоа здрава,жива и слаба :!:

На melanie27 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. kornelija-koni

kornelija-koni Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    gi imam koristeno tie kapsuli i stavrno sum zadovolna gi kupiv so se isporacka okolu 3000 den imaat efekt za skoro mesec dena jas oslabev okolu 7 kg probajte gi
    ama prethodno konsultirajte se so lekar pozzzz do site femina korisnicki

5. manaaa

manaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    luge i jas gi imam koristeno i navistina sum prezadovolna a ednistveno ne sakan efekt mi bese ssenjeyo na ustata kako i nekoi denovi osetuvav kako da mi cuka pobrzo srceto megutoa se javiv na doktor i mi kaza deka nemalo niss za sreka i deka proizvodite t.e. apcinjata nemale stetno vlijaniee edna moja drugarka so niv uspe da namali duri 6 kg za edna ipol nedela.....

6. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50
    Јас ги пијам зелените апчиња веќе 25 дена и нема некоја промена на моево тело, не сфаќам како викате дека по 10 или 15 ден гледате промена,ми се суши устата, пијам вода како луда, јадам малку, е до душа си каснувам малку благо,ама не сум претералааа. Една комшика ослабела 22кг. за 4 месеци, а другата за 4 месеци 10кг. ( првава не јадела ништо, 2ва јадела нормално, си јадела мајонез, кечап,без тоа не можела,и пиела газиран сок ), јас ништо од ова и за 25 дена немам резултат. Зар е можно да сум ФЕНОМЕН.

Инаку, ме стега срцето, ми чука забрзано, па сега не знам дали е од љубовни проблеми или од апчињава?!

Сакам да прашам, дали може после првата кутија со зелениве, да ја нарачам 2ра некоја со црвени апчиња, кој слабееле кај стомакот, бидејки јас имам стомак, задник, од страна на стомакот сум големка, па тие слабееле баш таму. Може ли така, ги пиел ли некој, ефикасни ли се?Ако ја прашам дистибутерката може и да ме излаже, затоа ако знае некој ве молам да ми одговорите. Еве линк да знаете кој се...

http://www.slimline-club.com/index.php? ... 21&lang=mk

7. sandricka1

sandricka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2010
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    10
    ќе може да ставите линк за цдето??? не сум сигурна што да барам на чичко гугл :) :D[/quote]

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 05&theater eve kolkavi cekcinja lapaat i toa samo za 3 meseci rabotenje videte go cekov znaci se zaprepastiv[/quote] не ја отвара, ќе може да ја поставиш сликата тука??? :$[/quote]

pa ne znam kako da ja postiram probav :$ kako i da e cekot e od 9050 evra a podolu od komentarite procitav kako taa zena stignala do tolku golem cek i za kolku vreme ( si se fali samata de ) a inaku na ovoj profil ja najdov slikata se nadevam ke ti otvori http://www.facebook.com/djore.kostovski?sk=wall[/quote]
    sto e problemot so cekot? neli na stranava pisuvate za maanite i doblestite na proizvodite ili ve interesira marketing planot na slim line club? JAS sum taa sto go zema cekot zasluzeno. ova e MLM marketing kako sto se oriflame avon i ostanatite, da ve prasam nesto,,,,KADE BEVTE SITE VIE KOGA JAS 3 GODINI SEDEV DOMA NE RABOTEV I PREZIVUVAV SO EDNA PLATA? drzete se do temata i ke ve molam bespravno moi sliki da ne se postiraat, tie ne se postaveni za da bidat na femina :)....
    so pocit,,,,
    Sandra

На mila85 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. sandricka1

sandricka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2010
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    10
    i pardon sto pak ke pisam...JAS NE GO LAPNAV CEKOT NEGO POSTENO GO ZARABOTIV RABOTEJKI 24 CASA NA DEN :)
    POZZ

9. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50

Сандра, ај те молам ако знаеш одговори ми на прашањето погоре. :clap:

10. Mili28

Mili28 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    7
    Темата е за слим лајн девојки и за тоа како делуваат , а не кој колку заработил од тоа. А и впрочем што е битно, ти ако сакаш ќе ги купиш ако не нема. Не ги разбирам луѓето што гледаат на туѓата заработка, па зарем тоа ќе ти биде причината да не ги купиш затоа што некој ќе заработи. Па работи го и ти тоа може и ти ќе заработиш? И што мислиш дека тие луѓе без пари ќе работат или треба да ги продаваат по минимална цена и да немаат ич заработка? Ако целта на ова ти е не порачувајте види колку пари заработуваат тоа можам само да го наречам себичност и завидливост! Поздрав

11. sandricka1

sandricka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2010
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    10
    mila acai berry kapsulite se polesni od soft gelot vo odnos na namaluvanje na kilogrami ama za topenje na masni naslagi i zategnuvanje na kozata se odlicni. ako veke si dosla do krajnata cel so kilogramite slobodno zemigi. acai berry se NO1 food vi USA i se mnogu zdravi

12. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50

Сандра,ги пијам јас зелените апчиња скоро месец и не ослабев ништо, не сфакам, јадев по малку, е сега благо си јадев, ама не бутав како порано, по едно колаче на 4 дена, на пр. не сфакам како не ослабев, ме чуди како викаат некои ослебеле првиот месец одма, па затоа ти викам, може ли сега да ги пијам овие за стомак или да продолжам и 2ов месец со зелените,извини вака, ако знаеш пиши ми.

13. sandricka1

sandricka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2010
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    10
    Кога ќе почнете да ги земате овие производи за слабеење, можно е да заборавите на вашата дневна доза на исхрана. Производите го поттиснуваат апетитот толку многу, што би можеле да си речете: „немам апетит, не јадам ништо“. Не смеете. Морате да јадете. Додека ги конзумирате овие диететски производи, не прескокнувајте ги оброци (посебено не појадокот и ручекот). Вие морате да јадете за да ги стопите мастите.
    Факт: првата потреба на вашето тело е енергија. Без потребната енергија вашето тело ке ги претвори протеините што се наоѓаат во мускулите во енергија која е потребна за мозокот, нервниот систем и функцијата на крвните зрнца.

1. Здравата исхрана која се состои од нискокалорични хранливи намирници, како зеленчукот, овошјето, цедените сокови и растителните и морски протеини е неопходна и потребна за ефикасноста на процесот на слабеење.

2. Елиминирајте ги висококалоричните намирници кои ви ја одземаат енергијата како брзата, пржената храна, скробот и слатките, белиот шеќер, белото брашно, газираните и засладени сокови!

3. Пијте повеќе вода и јадете повеќе овошје доколку сте жедни (недоволно вода во нашето тело го намалува нивото на гликоза во крвта, а тоа доведува до слабост и омалаксаност). Пијте чај!

4. Пожелно е вашите оброци претходно седмично да ги планирате. Да водите сметка да комбинирате намирници кои ќе ги задоволат потребите на организмот а кои ќе содржат повеќе вода и помалку калории.

5. Водете дневник за секојдневната исхрана. Секојдневно водење дневник е многу битен себе набљудувачки метод кој ќе те потсети на важноста од постигнување на твоите цели и ќе ти помогне да внимаваш на остварувањето на твојот план. Со водењето дневник ги спознаваме нашите недостатоци, нашите постапки во остварувањето на зададените цели.

6. Препорачливо е да се практикуваат физички вежби. Мускулното ткиво согорува 70% од маснотиите во вашето тело, па така губењето на мускулите ја жртвува вашата способност за согорување на маснотиите на телото. Со физичка активност не само што го спречувате губитокот на мускулно ткиво, туку и со трошењето на калориите го забрзувате процесот на слабеење.

7. Овие диететски производи, кои се додаток во исхраната не се создадени со намера да дијагнозираат, лекуваат, или да спречат некоја болест. Како што се разликува секоја индивидуа една од друга, резултатите ќе се разликуваат исто така, дури и да се користат истите методи.

8. Пред да го користите овие производи, Ве молиме да се консултирате со вашиот лекар во случај да имате кардиоваскуларни проблеми, висок притисок, да сте бремени или доите, или пак имате било каква дијагнозана на некоја хронична болест, или препишани медикаменти. Не е препорачливо да ги конзумираат лица под шеснаесет години и над шеесетипет години.

И на крај би требало да знаете дека:

Континуираното губење на килограми е процес на тестирање на капацитетот, а не на истрајноста. Она што треба да го направиме е да створиме здрави навики и самоконтрола откако ќе ослабеме, одржувајќи го здраво телото подолго време.
    Се што треба да направите е да створите здрави навики откако ќе ослабете и да го одржувате здраво вашето тело за долго време. Единствено само така ќе го решите проблемот со тежината и ќе успеете да ја остварите вашата цел.

14. sandricka1

sandricka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2010
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    10
    NIKOGAS NE KUPUVAJTE I KONZUMIRAJTE NESTO BEZ PRETHODNO DA SE INFORMIRATE

15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Cандра, тој чек мислам дека беше за некоја Mарија што не ја ни знам која е!
    E, сега самата кажа дека ти работиш. што е точно, јас имав можност да те запознаам и навистина си фина особа :)
    е сега, јас имам само едно прашање
    на интернет сајтовите, поточно на кинеските интернет сајтови, се продаваат овие апчиња, и кога ги купуваш на големо се смешна цена!
    Mене искрено премногу ми делуваат дека се Cлим лајн, ама не сум сигурна :)
    Е сега, ако некој го прави тоа, сигурно дека се оние на врвот, а не обичните љуѓе (како тебе)
    што само работат!
    Но, сепак ако ова е вистина, и ако ова се тие слимлајн нарачани на големо од Кина(само во нова кутија) жално е, да купуваат нешто за 2-3 долари, а да го продаваат за 700 денари :worried:
    не те кривам тебе, не зборувам за тебе,туку за оние што се главата на бизнисов
    се најдобро :)

Прикачени фајлови:

16. sandricka1

sandricka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2010
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    10
    ludicko jas i ti se poznavame i red e da ti kazam deka postojat sekakvi kopii na soft gel kapsulite . cekot e moj taa vo crnoto sum jas me znaes dobro. kapsulite na slim line club se provereni po svetski standardi i sigurno ako se nekoi od tie sto se stetni za zdravjeto nema da se prodavaat a i sigurno nema da se otvaraat prestavnistva na balkanot, ete na denes na primer vo bugarija e prezentacija na slim line javna. mislite deka bugarija ne bi reagirala? :)) tolku od mene

17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    сликата не се отвори :D
    не ја видов, а не ни знаев дека станува збор за тебе, мислев за таа некоја Mарија станува збор :)
    а не знам дека има копии прв пат слушам, само кога ги видов капсуливе ептен ми заличија на слимлајн :)
    Kако и да е, се најдобро :)

18. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50
    *******ЗА ЛУдотО И САНДРА******

Капсулите што ги пијам се зелени апчиња во плава кутија, од каде сега зеленово кесе , не сфаќам???
    Да не пијам нешто што не треба!?

19. sandricka1

sandricka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2010
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    10
    ti gi pies bas tie sto treba slim line soft gel

20. mila85

mila85 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    50

Ок, фала, не слабеам, ама ајде ќе продолжам да ги пијам уште 2 или 3 месеци, па ќе видам.....

На sandricka1 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.