1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. 4ever

4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    17
    sto mislite dali debeleat ovie integralnite gricki?

2. 4ever

4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    17
    Јас ги пијам 15дена и досега немам некакви симптоми освен сушење на устата ама после сите негативни коментари се мислам дали да продолжам да пијам што мислите вие? стварно ли се штетни:(

На maja86 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Даааа секако дека се штетни...прочитај си ја убаво цела тема,позз :)

На 4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  4. polieta

polieta Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Дали некој ги има пиено апчињата акаи бери од слим лајн мозете да ми казете ваше искуство!!!

5. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.118
    Допаѓања:
    112.718
    За акаи бери знам од поодамна и сега чекам да ми донесат од УСА. Таму се хит за слабеење. Ама од оваа фирма, после она што го поминав со слим лајн софт гел апчињата ни вода не би купила. Така да ако сакаш пробај, ама јас би ти препорачала да си побараш од други фирми кои се со подобро реноме.

6. al-vik

al-vik Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2010
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    110
    Баш ми е мило за сите оние кои успеаа да ослабат без последици , бидејќи знам колку е тешко секој ден да се бориш со килограмите :) Освен шејкот кој и не го допив до крај и Турбошланк апчињата кои ги пиев цели 3 дена, немам купувано или користено ништо друго. Може таму некогаш од кога ќе родам 2-3 деца ќе морам најверојатно и би си дозволила нешто слично.

7. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Сестра ми ги порача,една табла содржела 12 капсули..ги пие трет ден ,а вагата и покажува кило и пол помалку.рече дека нема никаков апетит едвај јадела по нешто....не би и дозволила да пие повеќе од таа табла,бидејќи прочитав многу негативни последици од вас,и и реков одма да ги остави ако НЕДАЈ БОЖЕ осети нешто....таа вели дека нејзе и се ок.......

8. sirma

sirma Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Јас ги користам две недели,но сега сум во голема дилема.Ова се навистина сериозни работи.Ако можете испратете ми го линкот,би сакала да го видам .

9. 4ever

4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    17
    Јас ги користам капсулите веке 20дена а братучетками 2месеци и супер сме немаме никакви последици освен сушење на устата... мислам дека разлицно делуваат кај сите зависи од организамот ваљда...

10. Kalina1

Kalina1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    37
    Jas ki kupiv i ispiv edno 15. Pomalce mi se jadese no pak mi se jadese. Nemozam da kazam dekoa go izgubiv apetitot. No mnogu imam tahikardii. Pulsot mi se kaci 160 i nemozev da go smiram ni so verapamil. Si rekov ajde moze e od vremeto. Pravev pauza nekolku dena i pak se napiv i pak isto. Vise ne gi pijam, ne mislam da umram nedaj boze.

11. nadine

nadine Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    10
    Само што почнав да го читам коментарот, претпоставив дека станува збор за дистрибутер на апчињата, тие се единствените што ги фалат и само на нив не им се случува ништо.

12. maja86

maja86 Нов член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Разни работи се изначитав тука и решив да пишам во врска со апчињата,имав 90кг од кои може све да ти попука па и срце до тогашне верував во никакви апчиња не ни сакав да пробувам,кај нас во аптеките ги има многу.
    Дојде една пројателка и ми понуди решив да пробам не можев да издржам за пиење 3 месеци јас ослабев 20кг и сега се чуствувам прекрасно и многу лесно.
    Така да многу што ме познаваа видоа кај мене драстична промена и почнаа да ме прашуваат од што сум толу ослабела и јас едноставно им кажував.
    Почнаа да ми порачуваат мене јас на пријателката и така почнав да ги работам ме зачленија и месечно стигам негде по 50 кутии продажба.
    Ке кажам секој организам и така различно делуваа ама кај сите имаше ефект на симнување на килограмите.
    Вртоглавици и тахикардии кај некои што кажуваат дека им се јавувале тоа е од неправилно конзумирање значи кога ке се напиеш апче мораш да внесуваш течности многу и да јадеш,а моја една пријателка ослабе 10кг сакаше побрзо ништо не јадеше бидејки не тераат на јадење и се оснесвести од не јадење.
    За многу негативни личности тука читам не биле за пиење добри штетни биле итн,тоа се подразбира дека ке има такви личности бидејки кај нас има милион апчиња по аптеките кои се продаваат за слабеење и не можат да им се продадат им стојат бидејки СЛИМ ги струши сите табуа со докажаност.
    Иначе апчињава ако се штетни сигурно не врегле во државава од небо и да се извезуваат во Србија и Бугарија исто така не проверени пробајте преку граница една кутија андол да видите на какви прегледи ке помине само да се утврди да не е дрога и друга недозволива или стетна супстанца.
    Имам пријателки кои работат во Алкалоид и ги имаат проверено пред да ги пијат во ред се.
    Кај нас кој производ се продава турбо и фака замав одма му се наога мана само за да уништат така беше и со киселата вода Кожувчанка па ене ја пак се продава.

Поздрав до сите и не мора да ширите разни дезинформации бидејки апчињата се тие,а секој човек има различен организам кој храна не може да поднесе иста,а камоли апчиња исти.
    Јас сум алергична на пеницилин кристал и сега не можам да кажам не чини пеницилинот што јас сум алергицна па ајде на сите ке им делува како на мене нема врска затоа секој за себе нека си гледа.

На ivanamk25 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. maja86

maja86 Нов член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    да се штетни би биле повлечени од Аптеките и ке има званична изјава на тв поздрав слободно можеш да си ги пиеш но да конзумираш течности и да јадеш.

14. maja86

maja86 Нов член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Алергична сум на пеницилин немојте да го зимате нечини што не го повлечат од продажба :D
    ако сум јас алергична не значи дека и на вас ке ви штети така да сите апчиња на секој организам различно делуваат,апчињата се во ред само организмите не чинат поздрав и не ширите дезинформација за СЛИМ сега имам -20кг ги користам 5 месеци со месец дена пауза.
    Потење,сушење на грло,редовно идење во веце ми се регулира метаболизмот друго немам некои последици.

15. 4ever

4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    17
    А со колку кутии ослабе 20кг со 3? и на мене ми требаат -20кг и јас сум алергична на пеницилин ама еве ги пијам веке 1месец апчињата и се е ок

16. 4ever

4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    17
    Инаку јас ги купив од аптека а не од дистрибутер и се консултирав со доктор и ми дозволија да ги пијам...тахикардии немам освен после некои напорни вежби на фитнес така да ништо не се губи ако се проба кај сите разно делува...

17. maja86

maja86 Нов член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    Здраво да од 3 кутии ослабев сега качив некои си 5-6 не ги вратив истите ама сега ги пијам
    Slimline Acai Berry и ок се осекам пак ке кажам има и други за слабеење еве Рембрацо кој сака нека си користи од било кои ама не зборам дека нечинат и анти реклами кога не сум пробала.
    Еве ви контакт од стручно лице

За стручни совети околу производите
    и нивно користење со стручен фармацефт
    strucnisoveti@slimline-club.com

18. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Девојки јас после долго размислување и истражување за составот одлучив и почнав да ги пиам акаи бери во комбинација со Х57 денес ми е 4 ден и не чуствувам никакви лоши симптоми ,апетитот ми е многу намален имам доста физичка активност бидејки работам како физиотерапевт и се надевам дека ќе ги постигнам саканите резултати ... и се надевам дека вака ќе се чуствувам до 30 ден :) ...искрено многу ми е жал за сите што ги имале тие лоши симптоми :(

19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.118
    Допаѓања:
    112.718
    Elce никој нема спомнато за акаи бери дека има лоши искустватуку за слимлајн софт гел. Поздрав.

На topceto му/ѝ се допаѓа ова.
  20. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Да знам дека се збореше за слимлајн софт гел , ама дека се од истата фирма па сакав да го споделам искуството :)

На topceto и nena2010 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.