1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ivanamk25

ivanamk25 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    6
    Јас ги купив денес апчињата, и морам да ви кажам пред да го испијам апчето ми се јадеше многу ама кога го испив гладта ми ја снема па за 10 мин. И јас исто бев скептична особено зочто сум пробала многу апчиња и немале ефект, ама за ова се решив да ризикувам зошто правев муабет со луѓе што стварно ослабеле, па ке видиме како ке оди. Поздрав

2. Lusija

Lusija Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Zdravo Feminki slusnav deka apcinjava se mnogui efikasni sakam da ve prasam dali znaete da se prodavaat vo apteka ili na nekoe dr mesto? jas slusnav deka se prodavale vo Vitalia edna lenta bila 700 denari kolku apcinja ima vo edna lenta?

3. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Епа вака зависи од кој апчиња сакаш да земеш,по една лента мислам дека се продава само од софт гелот зелени и има за 12 дена ,се нарауваат преку дистрибутерите на слим лајн а мислам дека ги има во аптеките во веро центар и рамстор ...поздрав

4. pepelashka.20

pepelashka.20 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2011
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    18
    Јас ги пиев апчињата пред 4-5 месеци...ослабев околу 10 кила. Додека ги пиев постојано чувствував жед, тешко заспивав...иначе си имав апетит пак и си јадев. Откако престанав да ги пијам за помалку од 1 месец си ги вратив килограмите. Мој совет е да не давате залудно пари, подобро намалете со храна :)

На T.I.P му/ѝ се допаѓа ова.
  5. 4ever

4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    17
    А колку време ги пиеше ако не е тајна?

6. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Другарка ми е исто така претставник на Slim Line,имам забелеажно дека навистина покажува резултати.
    Многу се фалаат од тој производ :)

7. 4ever

4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    17
    Лелее луѓе прееска се мерев и сум ослабнала 10кила а ги пијам апчињата еден месец и многу сум среќна... иначе направив и крвна слика и се ми е нормално... кога ја пронајдов темава и ги прочитав негативните коментари искрено се мислев дали да продолжам да ги пијам ама продолжив и се ми е ок така да пробајте кај секого различно делуваат Дефинитивно :)

На ivanamk25 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Јас дека имам 14 години, сакав да земам од чајот за слабеење, а сестра ми дека е поголема бајги од мене апчињата... Сакав да прашам дали се здрави? :rofl: Значи не сум некоја што е искомплексирана па да сакам да изгубам 5 кила поточно да сум слаба па да сакам да ослабам уште и такви работи. (без навреда :!: ) И да, мајка ми за секој случај ќе оди до аптекарката и до кај докторката да праша дали се штетни, но за секој случај да си прашам, доколку некој знае. :D Прочитав и некои од негатините коментари.. но ја знам една која за еден месец ослабна 18 кг. а се е во ред со нејзе, само што е мнооогу по слаба. А мене ми ги има препорачано и наставничката по биологија поточно чајот затоа што сум мала. Би требало и она да се разбира во тоа барем малце! :)

Го редактирав.
    Сега прочитав дека и чајот е од 18 до 60 и нешто. http://www.slimline-club.com/index.php? ... 31&lang=mk
    А за овие ништо не пишува, за колку години. Па ќе видам. :?: :worried:

9. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Го пиел некој чајот од слим лајн? Горчлив е??????? :$

10. pepelashka.20

pepelashka.20 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2011
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    18
    Цела доза испив околу 36 апчиња...после тоа некако побрзо се заморував и пак си јадев.

11. hunny-bunny

hunny-bunny Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2011
    Пораки:
    92
    Допаѓања:
    80
    апцињата се ногу ефикасни ама исто така и многу штетни.ке ослабнете со нив и тоа многу...4,10,18 кг ... али откако ке престанете со пиенје колку и да внимавате дупло ке ви се поврати килажата.сепак тоа е хемија...нема ништо природно тука.

12. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.503
    Допаѓања:
    173.578
    Диета ,диета,диета.....Откако знам за себе постојано сум на некои диети.Не јадам ова,не јадам она,ова е мнооогу калорично ,овае многу мрсно итн .Меѓутоа подобро со разуммно конзумирање да спуштате килажа отколку со хемија.
    Лично јас ги пиев слим лајн негде во септември минатата година.Да биде уште„поефикасно“го зедов и кафето.Си платив негде околу 2000.денари(гледам дека сега го покачиле слимлајнот)И си ги пијам капсулите си го пијам кафето ,абе мераци ,не ти се јаде,вода пиеш како луд,постојано трчаш во вц,полн си со енергија,наутро се будев пред петлите наспана исл.Се ова би звучело како бајка да не беа тахикардиите кои почнаа да ми се јавуваат кои јас потсвесно ги ставав на игнор.Потоа почнаа несониците(спиев само по 2-3 часа)Испив две табли од пакувањето симнав некои 7-8 кг и ги прекинав.Во меѓувреме(до сега) си ја вратив старата килажа.Вчера решив да се обидам повторно да „слабеам“Останатата табла од капсулите ја почнав-се напив една капсула и денот ми беше ужас.Одвај ги одржав часовитте-несвестица,срцебиење ,ужас.Кога се вратив од работа свечено ги фрлив една по една во вц шоља-да не се излажам повторно да почнам да ги пијам.
    Развлеков многу ама жива вистина е -немојте да се лажете со хемија да слабеете.Подобро раздвижете се ,поведете ред што јадете и колку јадете отколку ем празен џеб,ем живот си ризикувате,а килограмите повторно ќе си ги вратите.Позз.

13. Fallin-ForHisSmile

Fallin-ForHisSmile Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    179
    Јас требаше да ги пијам овие апчиња ама ајде мајка ми параноик невиден сум била 17 пишувало после 18 бла бла... И дадоа на тетка ми (таа е 20) да ги пие бидејки си го имаме истиот проблем. Не сме многу дебели ама сакаме да се вратиме во формата која ја имавме пред еден месец..Се здебеливме многу и двете :D . И тетка ми ги пиеше, ослабна мнооооооооогу преубаво многу но сепак таа не губеше сало или слично, туку вода. И кога престана да ги пие апчињата почна да јаде како прасе. Никада доста!!! И затоа јас не ги пијам знам дека и јас ке јадам како неа, ако не и повеке. А тоа значи и вракање на изгубените килограми... :(

14. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.503
    Допаѓања:
    173.578
    Ако си 17 годишна ,единствено што ти треба е малку ред во исхраната и физичка активност.Симнувањето на кг.кај помладите оди полесно-не сте врзани со термини,со кујна и готвење,со хранење на деца(ова останало,што да го фрлам ќе си го лапнам-никој не ме гледа),самите можете да си го организирате денот (ќе одиш да трчаш или во теретана кога ти ќе сакаш,а не кога некој ќе се нафати да ти ги причува децата )Како и да е немој да експериментираш со здравјето-еве ти убаво време ,па повели џогирај и спремај се за на одмор.Позз. :rock:

15. Realist

Realist Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Еве јас ќе се потрудам да бидам што по реален, овој коментар сфатете си го како вистина зашто моментално имам тотално неутрален став према овие капсули, подоле ќе наведам и зошто, а не сум и никаков дистрибутер.

За апчињата дознав од една пријателка, отидов со неа и ги купив. На мојте дома не им кажав, имав претходно некоја заштеда и ги криев вешто секој ден додека ги пиев. Испив една доза, а тоа се 3 таблети.

Првиот ден кога почнав имав некое неописиво чуство како да сум под некој внатрешен притисок, имав толку многу енергија, некако главата ми беше заматена, немав толкава моќ да размислувам тој ден , како што размислував другите денови, незнам можеби е некој психолошки ефект, а можеби не, ама тоа истото се случувало и на другарката која ги зела првиот ден.

По 3-4 дена откако почнав да ги пијам забележав дека се потам мноогу, многу, што по мене е добро. Но како си минуваа деновите осеќав некое чудно чуство над желудникот, нешто слично на горчина од киселини, имав такихардии страшни, неможев да спијам, бев неодморен, значи се мачев за да заспијам, мозокот почна дупло да ми работи, дури и самиот почнав да се чудам како можам да седам и учам толку многу време. За несвестици, малаксаност, тоа кај мене немало, туку само блага малаксаност, што веројатно е од недостаток на сон. НО некаде после 2рата таблета абележав дека неколку дена не бев отишол во ВЦ, а дури и немав желба да идам. Почнав веднаш да пијам зелен чај, испив 2-3 ќесички, потоа се напив алкалекс и конечно тргна возот, но ситуацијата е тоа што забележав крв во фекалиите. Инаку апетитот го убиваат начисто, значи јадев многу многу помалку и не ми се јадеше, а сето тоа беше највеќе според мене поради психата. Никако не мислев на храна и не ми се јадеше толку, а финтата е во тоа што јадев се ама во многу мали количини, а чоколадото го заменив со кухинско. Друг ефект од апчињата ми беше што бев расположен нон стоп и имав поголема самоконтрола. Немам никави бели наслаги на јазикот што се јавуваат константно, ги имам чат пат, ги минам со четката за заби и ги снема. Инаку пушач сум и мислев дека јазикот ми е таков од цигарите, а и не планирам многи да се замарам и со тоа.

Кога отидов да ја купам втората доза, отидов во една аптека и девојката ми рече добро ти дали си нормален. Ми рече замисли се што се продава во оваа аптека, а зошто ги нема тие капсули. Вика тие се продаваат само од дистрибутери. Ми рече дека прават хипертироидеа, такихардија и другото не се сеќавам. Па така ме стави во мисла и не ги зедов. Почнав да читам по форумите има само на два форуми на онаој српскиот и тука и да ви кажам никако да добијам реална слика, се гледа дека има желни дистрибутери кои сакаат да си го наполнат џепчето, ап ќе им кажам да се тргнат од форумиве зошто стварно некој има мака, а ако сакаат пари нека фанат прашок нека дилаат.

Што се однесува до килажата стварно намалив многу, ефикасни се апчињата во тој поглед. Намалив едно 5-6 кила, ама и многу во обем, значи панталони што никако неможев да ги облечам сега успешно ги закопчувам со малку вовлечен стомак, што сум сигурен ако продолжев да ги пијам ќе ми беа широки. Е сега сакам некој ако може да ми каже реално дали се добри или лоши за пиење. јас не ги пијам веќе месец дена, скоро сум на истата килажа, 1 кг сум плус, ама јадам повеќе отколку кога ги пиев, немам некои којзнае какви последици по здравјето, истиот сум како и пред да ги пиев, барем сега за сега. Сериозно се мислам дали да земам и 2 доза. Инаку имам и во план да земам втора доза па да ги пијам 2-3 во неделата, па макар и месечно да намалувам само 2 кг, ама плус и ќе си спортувам, сакам некој да ми каже дали е и ова добра идеа?

16. budal4e

budal4e Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2009
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    10
    imali efekt za 15 den , odnosno so ipsiena samo pola doza

17. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    На сестра ми ова е 12 ден мислам дека! :?: И има ослабено 4 кг..

18. Barbie-lovee

Barbie-lovee Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    3
    Јас ги пијам и ништо не јадам,само ми се нафрла целата уста со едни такви бели,дека ми е одпаднат имонитетот...ма за слабеење се се издрува многу се потиш,имаш енергија многу не ти се спие...и како што имам слушнато имаат дрога во нив...ама јас сепак се одлучив да ги пијам бидејки навистина сакам да ослабам а татко ми испи 2 дози имаа поминато 2 месеци јаде нормално како и порано се нема здебелно...и нема проблеми со здравјето...само страшно тоа што јас имам 16 скоро 17 а апчињата се за над 18 :worried::worried::worried:

19. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Јас ти викам подобро да си причекаш уште едно година дена, сепак здравјето ти е поважно. И јас сакам, ама и јас треба да чекам уште 3 и пол години, ако те утешив малце. :P

20. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    еве и јас да го споделам моето искуство за слим лајн ...значи вака јас не ги пиев зелените апчиња туку акаи бери во комбинација со ходиа и за 1 месец симнав 8кг се чуствувам искрено одлично немав никакви здравствени проблеми додека ги пиев ...нарачав уште една доза од истава комбинација и се надевам дека ќе успеам да симнам уште 8 кг барем :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.