1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Vesna25

Vesna25 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    11
    Jas gi pijam,denes mi e 6-ti den ama ne sum simnala niti 1 gram,i sekoj den imam grcevi vo stomakot. Nekoj drug so vakvo iskustvo?

2. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    девојки не си правејте проблеми со овие апчиња бре...како може секаде забранети овде во Македонија на големо се продават...и мојата братучетка ги купила и јесте ослабе едно 20кг за 4 месеца...ама страшна е во лице...убавината шо си ја имаше сега никаде и ја нема....а една пријателка ги пиела пред да иде на одмор ослабела ама откако ги прекина и се навратија кг и не е само демек не внимавала...него овие апчиња се како дрога навлечеш ли се нема откажување...и јас бев загреана да ги купам искрено за 7кг да слегнам...ама срека една феминка ми кажа дека не ми ги препорачува а и по нет што читав страшни се...подобро почнејте некоја диета од овие 90 дена 30 дена какви ли се ги нема..него со таблети...

3. Vesna25

Vesna25 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 март 2011
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    11

А некои несакани ефекти?

4. 4ever

4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    17
    Па не немав несакани ефекти само на почетокот сушење на устата што е и нормално

5. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.503
    Допаѓања:
    173.578
    Прочитај неколку страни наназад од темава или пак најди го моето мислење и види низ што се се поминува со овие капсули.

6. biljana123

biljana123 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Заклучи сам:
    1. Знаеш како изгледа една слимлајн капсула
    2. Личат на овие нели? http://meizitang.com/
    3. Meizitang се забранети во САД поради присуство на сибутрамин http://1.usa.gov/jb3hSt
    4. Сибутрамин = http://en.wikipedia.org/wiki/Sibutramine

7. apple12

apple12 Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.031
    Допаѓања:
    3.304
    мене братучетка ми ми ги препорача. Ми рече дека нејзина колешка ги пиела и на 2 дена по 1 кило симнувала без никакви диети, околу 1400 биле, ама гледам немаат сите убави искуства. Затоа не сакам вака со апчиња, сакам природно со здрава исхрана и вежбање да си ги симнам килограмите и ќе успеаааам, морам :)

8. Realist

Realist Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    А што мислите за овие SlimLine Acai Berry + SlimLine Hoodia , дали се штетни, содржат ли и тие субртамин и дали се ефикасни ?

9. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Jas ja piev taa kombinacija eden mesec oslabev 8kg i nemam nikakvi nesakani efekti od niv (kolku sto im go istrazuvav sostavot nemaat nisto stetno) ,sega prodolziv so acai berry samo posto gi nemase hoodiata na lager bar taka mi kazaa taa od kaj so naracuvam :)

На *sisi* и Realist им се допаѓа ова.
  10. Realist

Realist Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Elecezelce a dali imase takihardii me interesira, dokolku si nemala, definitvno gi naracuvam pa ke pisam za rezultati.

11. crnokosata

crnokosata Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    124
    Јас ги пијам слим лајн софт гел капсулите веке 14 дена ама имам симнато само 1кг.Јадам помалку од пред тоа,пијам течности по 2л на ден и физички сум активна по цел ден и што е нај битно немам никакви здраствени проблеми до сега.Ме интересира да ми кажат тие што ги пиеле или пијат по колку време има резултати?
    Страв ми е да не не ослабам а само си ги давам парите.Можно ли е да не ми делуваат мене??Оти само 1кг за 14 дена некако ме плаши :(

12. ivanamk25

ivanamk25 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    6
    Јас ги пијам апчињата Слим лајн софт гел, денес ја завршувам првата доза. Имам ослабнато 11 кила за 36 дена, а исто и во обем имам намалено доста. Немам никакви вртоглавици ни ништо слично. Се исхранувам здраво, значи многу овошје, зеленчук, пијам многу течности. Не пијам газирани сокови, не јадам никаква мрсна храна, ни чипсови ни мајонези ништо слично. Си јадам домашно приготвена храна со маслиново масло нормално. И јас првите денови имав нередовна столица, меѓутоа почнав да јадам манџи и супа и се ми се регулира. Нормално си спијам, имам енергија, се потам мноогу ама многу. Мене ми делуваат. Не делуваат исто кај секој организам, а и крвта ми е супер. Инако НЕ СУМ ДИСТРИБУТЕР, а првата доза ја купив во АПТЕКА. па вие просудете си сами. Значи кај секого делуваат различно. Денес ке си ја земам втората кутија и се надевам ке успеам да ослабам колку што сакам. Поздрав

На 4ever и elcezelce им се допаѓа ова.
  13. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    како бе во аптека зарем не се по дистрибутери само....мојата бартучетка си ги порачуваже а сега од аптека си купила Био Слим ама појма немам какви се

На leontina1 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. ivanamk25

ivanamk25 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    6
    Значи јас ги купив во една аптека во топанско поле, ги имаше апчињата, истите апчиња, а мислам дека некој ми спомна дека ги имало и во зегин ама не знам точно дали е така.

15. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Значи вака ,немав никакви несакани симптоми ,првите денови кога почнав да ги пијам само имав сушење на устата друго ништо се ми е нормално немам ни тахикардии ни несоници ништо :)

На 4ever му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297

ај ке те молам постирај слика од слимлине апчињата или прати ми го по лп бидејки братучетка ми сеа користи некои апчиња од Зегин и се викат Био Слим....па сакам да знам дали се истите или и дошол паметот па овие се некои други...

17. soul.sk

soul.sk Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Dali na nekomu mu vlijaele na menstrualniot ciklus?

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. marince87

marince87 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    160
    Здраво дечки
    Видов дека има многу заинтересирани за тоа како слим лајн таблетите делуваат и дали воопшто делуваат. Е сега вака, за тие што се мислат дали да земат или не. Пред да ги земам таблетите, сурфаф на интернет и баш го најдов овој форум. Се` на се мислам дека во форумов не видов скоро ниту една позитивна критика за слим лајн капсулите. Па решив ако ослабам, да се регистрирам и да ги пофалам, а ако не пак да се регистрирам и да ги искритикувам :) Значи покрај сите негативни коментари ги зедов таблетите, зедов само 2 ленти, односно, 24 таблети. Морам да кажам дека немам проблем со дебелината - висока сум 1.79 а имав 69 кг но сепак не бев задоволна од својот изглед (имав "салце" околу половината). Значи, ги испив таблетите и видно сум ослабната, сега имам 63,5 кг - и што е најбитно немам ни грам салце на мене. Но ги пиев во комбинација со чајот Инхуа (морам и него да го пофалам зошто стварно е магичен). За сите оние кои што сакаат да почнат да ги пијаат таблетите - слободно, јас немав никакви контраиндикации, ниту тахикардии, ниту вртоглавици ниту крвта ми е ослабната. Напоменувам не сум дистрибутер, туку задоволен муштерија. Пробајте го мојот рецепт, слим лајн и инхуа чајот, но напоменувам дека мора да поручувате и ручате, не смеете никако организмот да го оставите гладен - во спротивно и ќе ви се врти и ќе ви се случуваат лоши работи. Со среќа !

На eva11 и ivanamk25 им се допаѓа ова.
  19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.119
    Допаѓања:
    112.725
    мене ми го пореметија циклусот. Од како имам добиено на 12 години ми биле редовни како швајцарски саат. Од овие проклети апчиња ми се поремети, на 35 дена добивав и тоа со страшни болки да морав и од работа да отсуствувам. Бев на гениколог немав ни циста ни све. И се испостави дека од апчињата хормоните ми се пореметиле. Фала богу еве 3 циклуса како ми е редовно.

20. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    Јас веќе 18 дена ги пијам Слим лајн софт гел капсулите и се чуствувам одлично резултати забележав уште во првите 4 дена имав намалено 1-2 см во обемот,нозе ,раце ,јадам се што јадев пред да почнам да ги пијам капсулите а апетитот ми е намален..тахикардија немам.Се што треба е капсулите да се конзумираат правилно пред или 15 мин после доручекот со 350 до 500 мл.вода,а за да не дојде до тахикардија преку целиот ден треба да се пие многу вода.На почетокот многу повеќе се намалува во обемот одколку во килажата ( кај секој различно).За уште подобри резултати добро е да се пијат во комбинација со Слим лине чајот за слабеење.
    Сега за сега сум задоволна,препорачани ми се од другарки и роднини кој во рок од 3 месеци намалиле до 25 кг и повеќе.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.