Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. soul.sk

soul.sk Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1

За слабеење, стварно ослабев (ги пијам од 30 април и до сега имам 12 кг ослабено). Направив тест за бременост (2 пати) и негативно ми покажа. Веќе 6-7 дена ми касни и живци немам, се потам ненормално и јајниците ме убиваат, а никако да добијам. А пред да ги пијам исто како тебе редовно ми иде од првиот пат кога имам добиено.

2. marince87

marince87 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    160
    Да напоменам, значи тие што имаат негативни последици, прво консултирајте се со доктор, утврдете го вашиот нормален притисок - дали е висок или низок. Капсулите го забрзуваат метаболизмот, што значи и забрзана е циркулацијата на крвта, што значи ви се покачува притисокот. Мене обичниот ми е 90 - 60 , а сега со капсуливе 100 - 60 значи сепак нормално. Тоа мора да го проверите ако не сакате да имате последици (тахикардии на пример). Друга работа, не се лажете , снаа ми е фармацефт - значи никое апче не поминува преку граница ако не е одобрено со анализа. Стварно глупаво е да верувате во тоа... И трета работа, едно големо ДА - билките што се во капсулата делуваат на нервниот систем , тоа е тоа чувство дека немате апетит, и не е ништо страшно. Гледам кај некои поединци предизвикуваат и доцнење на месечниот циклус... тоа ми се нема случено, но и тоа е нормално без паника со оглед на супстанциите кои ги внесуваме кои се во капсулата. Сепак организмот ни се менува со капсулите, тоа е непобитен факт. Мое мислење е - тој што сака да проба нека проба, не им кажувајте на луѓето "ау немој тие отрови да ги пробуваш". Доколку осетите негативни последици, одма прекинувајте. И за крај, и матичната докторка моја ги пие, и баш разговаравме за тоа и вели ако не се во ред, прво нема да ги има на пазарот толку долго време ќе ги повлечеа, а и на самото пакување пишува "Recommended by naturalists". Значи девојки, обавезно пред да почнете да пиете што и да е - направете крвна слика, мерете притисок и сами утврдете дали можете да пиете било какви препарати за слабеење. Поздрав

На leontina1 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TangoToEvora

TangoToEvora Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    2
    Јас почнав да ги користам пред 4 дена и се чувствувам феноменално. Не сум се чувствувала подобро цел мој живот. Не се измерив пред да почнам да ги пијам ама вака од око имам ослабено околу 3 кг без физичка активност- а немам намера да прекинам со вежбање.
    А мајка ми подолго време ги користи и нема приметено никакви лоши њуспојави.

На ivanamk25 и leontina1 им се допаѓа ова.
  4. saska2009

saska2009 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    ги има во една аптека,ама лугет немаат поима да објаснат што и како се,и како се користат,само ги продаваат,убаво е да се земаат од дистрибутер со сертификат и обука,бидејки доста се упатени во се,и знаат да те водат во текот на конзумирањето и слабеењето.

На leontina1 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. leontina1

leontina1 Нов член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    не се штетни недвоуметесе, секоја здрава личност може да ги пие нивните производи јас ги пиев слимлине гел капсулите една доза 36 капсули и ослабнав 8 кг. Ако сакате да нарачате исконтактирај те ме по лп.
    се пијат најдоцна до 12 часот, претходно треба да јадеш по половина час го пиеш апчето со 350-500мл вода

6. ivanamk25

ivanamk25 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    6

Значи прво се информирав за апчињата па после ги купив, а втората доза ја земав од дистрибутер, а патем се консултирав и со мојот матичен лекар. Поздрав

7. sexy-25

sexy-25 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    jas ispiv edna doza ... gi plativ 2300 mislam .. i oslabnav 2-3 kg ama i kosata toj period pocna da mi opaga :/ planirav uste da pijam ama gi prekinav bidejki ne se za pod 18..

8. kacuska

kacuska Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    4
    дали мозе да се нарачаат помалку од 36 зошто видов и 12 во паковка, колку цинат 12, и дали со толку се симнува некое килце

9. leontina1

leontina1 Нов член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    [mod-reklama:31rkt525][/mod-reklama:31rkt525]

10. macencetoo

macencetoo Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    3
    сакам да ве прашам дали од 10 капсули се слабее 2до 3 кила, тие се 760 ден сакам да ги земам ми треба само толку да ослабам,и прочитав имаја напишано дека ако имас проблем со бубрезите не треба да се пијат.Јас имам камења во бубрезите и сега дали смејам да ги пијам?

11. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    [mod-reklama:6vpvshde][/mod-reklama:6vpvshde]

12. vanesichka

vanesichka Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    ги купив апчињава во цела доза 36 апчиња 2170 денари и мислам дека здравјето ми го земаа -.- ги пиев 23 дена и ги преќинав зошто не можев веќе да издржам... имав страшна тахикарција, од шо ми беше покачен и очниот притисок мислев дека очите ќе ми излезат -.- не спиев не јадев.... ослабев 11кг и ми останаа уште 13 апчиња и не планирам да ги пијам .... имам деформитет на градниот кош поточно имам искривување на ребро од левата страна.... Апчињата делуваат ама сепак здравјето ми е многу поважно од надворешниот изгледа... ако некој сака да симне некое кило поарно нека проба да вежба или да држи некоја диета одколку да се залажува вака со апчињава (ко мене) и после да си ги врати симнатите килограми... :)

13. leontina1

leontina1 Нов член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0
    Dokolu imate nekoe hronicno zaboluvanje ne smeete da gi konzumirata, taka da ne vi gi preporacuvam pozz

14. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    Eva11se izvinuva na citatelite I na site vo femina zaradi svoite izjavi bidejki prethodno ne mi bea procitani pravilata na sajtot na femina

15. mil

mil Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    zdravo ja sum nova na forumov najvise me interesiraa mislenjata za slimline tabletite jas veke gi koristam15 dena i oslabev 5 sto do sega ne mi se slucilo toa ni so edna dieta prpat zimam nekoj tableti i sum mnogu zadovolna

16. Dahlia

Dahlia Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Jас намерно отворив профил заради ова капсулите слим лине...почнав да ги користам и веќе испив некои 12 капсули и ослабев 3-4 кг..но ..постојано ми се врти во главата, имам постојано сува уста (иако пијам по 3литри вода дневно) и расположението ми се сведе на минимум...никогаш не сум била ваква. иако слушнав дека на некои жени им се покачил драстично притисокот, добиле тахикардија и што се не не поверував сосема па решив да прочепкам по нет и што се најдов...ве молам прочитајте...јаас утре секако ке се јавам во инспекторат да ги проверат и ако треба јавно да ги повлечат од пазарот..забранети се во сите нормални земји освен во Mозамбик и нашава секако :)
    само прочитајте http://www.hc-sc.gc.ca/ahc-asc/media/ad ... 77-eng.php
    а од споменатата сибутрамин супстанца...нема пострашна.. :sweat:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Sibutramine

поздрав и се надевам дека сите сте добри...

17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    жената на братучед ми ослабела 17 кила од 2 кутии,
    кога ќе престане, да видиме дали нема да ги врато

18. T.I.P

T.I.P Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1
    луѓе не се залазувајте со капсули поготово не со вакви ѓубриња како слимлајн . еве ви еден сај на кој мозе да најдете како всушност кле ослабнете а нема да прегладнувате ,ислушајте го внимателно и послушајте ги советите ,јас веке неколку дена успешно се придржувам кон праивлата и нема напади на глад , нити паѓање на шекер и такви ствари а плус и потрбна е мотивација ,доколку ја имате нема да имате потреба од капсули и други глупости ,здравата исхрана не само штио ке ви помогне да ослабнете туку ке ви помогне и доживотно да си ја зачувате линијата а пак да се чувствувате сити и задоволни .

http://www.thedietsolutionprogram.com/b ... ath=/.aspx

На crnokosata му/ѝ се допаѓа ова.
  19. crnokosata

crnokosata Истакнат член

Се зачлени на:
    5 ноември 2010
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    124
    TIP ај молимте објасни ми за што станува збор неможам да дочекам да го дослушам писши ми во лична порака да не бидеме офф топик :)

20. Bubence20

Bubence20 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Денес ми стигнаа апчињата и може ли некој да ми каже како да ги користам правилно,според ова на форумот што го пишете некои ги пијат пред јадењето,а некои после?И дали има некаква врска затоа што пред пола година пиев Диане (хормнонални апчиња)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.