Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Не знам каде се ама јас на фејсбук за пријателка имав една дистрибутерка која секојдневно ги фалеше производите,секојдневно ставаше слики од презентации ,од тоа колку пари зела и што ли уште не (кога ќе отворев на почетна само нејзе ја имаше) ,сега на профилот и ги нема податоците,сликите и се поврзано со слим лајн,ама сега се зачленила во некое за парфеми :D

2. melanie27

melanie27 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    255
    хахахах ја имам и јас истата таа пријателка :D а сега дури истата таа е демек полна со морал и ги просветлува лугето колку само слим лине биле штетни :tmi:

а најтрагично е као она не знаела дека има сибутрамин, па сега као дознала и не продава веке. а кога зимаше пари, се расправаше со нас овде на форумов дека измислуваме.......... а сега одеднаш ова нешто ново со сибутраминов, па наеднаш и документи излегоа

ако имала толку совест што не го објави ова порано...оваа информација не е така тазе......прочепкајте по оваа тема, или онаа за таблети за слабеење па ке видите....

се надевам дека правдата ке излезе на виделина и ке си добијат гоооолема казна.....сите до еден :devil:

На AIT му/ѝ се допаѓа ова.
  3. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    bi dodal deka tie istite gi imaa ovie nuspojavi/simptomi koi gi kazuvaat. Bez nikakva losa namera no ako nekoj koj ne se ispital prethodno i imal nekoe zaboluvanje od gorespomenatite, sekako deka ke ima problem so apcinjava, a plus so taa supstanca leleee, jadna im dusa. Se dopisuvav so srbi koi koristele slim line i gi prasuvav, na site im e ok so apcinjava, nemale problemi, verojatno samo kaj nas se doneseni tie pratki so sibutramin, moive mislam deka bea so proizvodstvo od 2010 maj ili slicno. Mene edinstveno mozelo da mi nasteti so toa sto pijam sekojdnevno po 1-2 nes kafinja. :( Kako i da e, jas gi zavrsiv 3x36 i toku, apetitot mi e ist kako prethodnite, se mi e ok. Veke stignav do 22kg oslabenost. Daj boze site da sme zivi i zdravi posle koristenje na slim line. pozdrav

4. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.120
    Допаѓања:
    112.746
    Јас ги имав сите можни нуспојави. Имам пишувано погоре, а сум здрава значи без никаква дијагноза, проблем и слично. Другарка ми ги пиеше исто као тебе супер и беше, ама сега после 6 месеци почнаа проблемите. Испи 5 дози, и сега почна да отекува цела да е подуена како балон. Од здрава права сега е болна. Искрено се надевам дека ќе ги забранат и дека сите ама сите кои продавале ќе ги видиме на суд и да си ја добијат заслужената казна.

5. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Ај поплукај три пати и биди среќен што не ти е ништо и доста веќе се трудиш да им бараш оправдувања на слим лајн. Не е проблемот во тоа од која дата се апчињата ,проблем е што тие дури сега побарале дозвола од министерство за здравство за продажба на овие препарати,а продаваат веќе 2 години(наводно не знаеле дека за хербални производи треба дозвола). Второ резултатите од тестирањата кои ги пласираат дистрибутерите денес не се на барање на самата фирма ,туку на некој си Сашо и неговото име стои на сите резултати и замисли сите се негативни?????? Дај те молам во сите други земји откриле недозволена и отровна супстанца ,само кај нас нема ,само кај нас ги пратиле добрите апчиња !!!!Може дека многу не сакаат?????

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. WiseGuy

WiseGuy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    99
    Дознавте дека ги забранија од министерство за здраство??? Конечно им текна!!!

Само никако неможам да го најдам официјалниот документ. Како и да е, back to reality, правилна исхрана и вежбање е единствен вистински начин! Нема shortcuts, барем не здрави shortcuts! :D

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  7. cvetcinja

cvetcinja Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    луѓе ова е голема хајка помеѓу дистрибутерите и сопствениците, тие бараат голема сума на пари а овие не им даваат. Ги фалеја претходно дека се супер, а сега ги критикуваат па не лижете кога веќе ќе плукнете. Јас ги пиев имав супер резултати ослабнав и сум среќна а од 1000 души само на 10-мина ги негираат дека се разболеле после тоа. Па и еден пеницилин не дејствува исто кај сите поздрав

8. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Абе и хероинот не дејствува исто на сите. Ајде сите на хероинац, па ко преживи, причаче

9. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.120
    Допаѓања:
    112.746
    Мене лично ама ич не ми е гајле како излегла вистината на виделина. јас кога ги нарачав сто пати прашав ДАЛИ ИМА НУС ПОЈАВИ??? Ми рекоа НЕ!!!! А јас знам што видов. Кога им кажував дека има Субитрамин ме правеа будала и што све не, за сега да си признаат. Така да претпоставувам дека и ти си дистрибутер па затоа си овде уклучена за да го браниш отровот, ама реалноста е друга. Сега и 1000000 постови да ставате овде и на било кој друг форум, а гледам и на алфа тв сте екипирани со коментарите џабе ви е. Кога ваш човек ќе ги извлече валканите работи на виделина, веќе е касно.

На WiseGuy му/ѝ се допаѓа ова.
  10. WiseGuy

WiseGuy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    99
    Не знам што им е! За да некој го брани сибутраминот мора да е или глуп или сериозно да профитира од целата работа. Состојката е забранета низ сите релевантни земји низ светов. Тешка дрога е, не воопшто шала! Само не знам што чекаа до сега кај нас, да приумре некое девојче, да ја стрфи срце па тогаш?!

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.120
    Допаѓања:
    112.746
    Најстрашното е а воедно и најперверзно што луѓе од внатре го имаат ова обеледено. Инаку за да направиш анализа за субитрамин треба да платиш неколку илјади евра, кои да бидеме реални нема секој да ги даде. А бидејки они и тоа како убави пари си направија ( па и се сликаа со чековите и ги објавуваа на официјалната страна) со овој отров, имаат па направиле анализи и ги обелодениле. Инаку јас знам за 5 жени кои завршија на кардиологија од овие апчиња, јас за малку ќе завршев. Да не се повторувам имам погоре све пишувано.

12. WiseGuy

WiseGuy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    99
    Не се криви луѓето од Слимлајн! Виделе шанса за профит и решиле да ја искористат. Не се ни први ни последни што профитираат на туѓа мака. Криви се пред се оние од Министерство за Здраство што се должни да го контролираат ова. Само што увиделе дека производот содржи сибутрамин требало да го стопираат. Ваљда имааат листа на супстанци што се забранети?!

Може ќе бидам лош ама најголемата вина ќе ја ставам на крајните корисници?? Со кој памет? Брз, лесен и безболен начин за слабеење? И тоа на никого не му е сомнително?! Прво нешто што ми текнува е дека е или измама или е нешто сериозно нездраво. Како ксеникалот на пример. Слабее и тој, докажано и тоа... ама која будала го користи???

Тука ми се наметнува уште едно прашање, која е поентата да ослабнеш со апчиња??? Има толку не во ред работи со самата идеа, не ми се ни почнува да зборам!! :@

На kikkki, nena2010 и zhap4e им се допаѓа ова.
  13. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    Ne baram od nikogo opravduvanje, niti gi branam. Gi prekinav otkako ja cuv vesta od anonimen mail deka sodrzele sibutramin i deka moram da gi prekinam. Toa e toa, ubavo rekov daj boze site da sme zdravi i zivi posle koristenje na slim line i ke dodadam, DA ne ja povtoruvame greskata da koristime vakvi gluposti. Iako pomognaa za slabeenje i namaluvanje na apetit, sepak imale i losa strana. Pozz

14. Inhume

Inhume Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    243
    Ауууууу а јас денеска земав цела кутија 36 капсули. Од ова што го прочитав ми иде сега да ги фрлам ама ај ќе видам ќе пробам па нека биде што ќе биде...... :geek:

15. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    После 40 страни и јавно објавување дека се штетни и толку искуства каде завршиле во болница, а 95% имаат проблеми со здравје ти реши да пробаш па да видеш што ќе биде?
    со сета почит и однапред се извинувам, ама ти немаш грам мозок
    со среќа

На WiseGuy му/ѝ се допаѓа ова.
  16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.120
    Допаѓања:
    112.746
    INhume ti so cel pamt kje gi pies?? idi i vrati gi od kaj sto si gi zela i da ti gi vratat parite !!! Ne si igraj so zdravjeto!!!

17. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јас ги пиев. Т.е испив една лента, и уште пола лента испив ама ја пиев кога ќе ми притекнеше тогаш ...
    Мене срцето и вака брзо ми чука, ама од тие како лудо ми чукаше.
    Друг некој проблем немав.

Ама на другарка почнаа многу влакна да и растат, а една колешка на другарка дехидрирала скроз.

Јас не знаев, па видов имаат ефект и си купив уште две кутии ...
    Не испив ни пола од првата кутија како што кажав погоре, па кога дознав дека не члинат ги раздадов апчињата, престанав да ги пијам. Ги дадов зошто ми беше жал толку пари да фрлаат а упорни беа да ги пијат, и ајде ете им ги.

единствената болка што ми остана беше болката за дадените пари ... сеуште непрежалени ... :tmi:

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.503
    Допаѓања:
    173.578
    И после судбина ти била таква?
    Фрлај тоа во вц школка !

19. Inhume

Inhume Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    243
    Ќе ве послушам и ќе ги вратам од таму каде што сум ги земала ни пари ме интересираат што сум дала ни ништо јас сум глупа што се полажувам и тоа е тоа!

На nena2010, stetoskop и AlicaInWonderland им се допаѓа ова.
  20. Anja.F

Anja.F Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    13
    не сум баш најсигурна , ама оваа иста фрка беше и со она зеленото кафе нели ?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.