Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. b.u.b.i

b.u.b.i Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    11
    во секој случај фала ви многу :)

На Elennaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    Нешто се замолчија овие од слимлајн клубот, кај им се анализите за кои одамна кажаа дека немале сеуште резултати? Или ги имаат па не им се некако пуштаат во јавност. Се замолчи аферава скроз.
    Инаку 27кг симнав до сега, од 2 април. 20кг додека ги пиев 108 капсули и 7кг откако не ги пијам :D Неколкумина кои ги познавам и ги пијат, немаат апсолутно никакви проблеми, а има видливи разлики во нивниот изглед.

3. franceska06

franceska06 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Ako sakas da oslabis zdravo probaj so herbalife sejkot i cajot ima dosta efekt i plus se podobruva krvnata slika.Tie ti se na prirodna baza i se so vitamini

4. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    значи ич нема да се согласам со тебе.. шејкот го пиев демек треба да те држи место доручек и вечера
    Блага веза нема јас да можев така да слабеам ке држев диета да бев до толку одлучна да се хранам здраво..

5. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    Herbalajf piev pred 2-3 godini ama nikakov efekt ne vidov, edinstveno sto skapav idejki vo wc i si go poremetiv stomakot za idnite nekolku meseci. Pokraj toa nikakva reakcija nemaa vrz apetitot, niti pa zasituvaa so toa sto go pies, tie tableti, pa sejk, pa samo eden obrok dnevno, nemoj ova, nemoj ona, jadi salati i sl. Pa jadi ti samo salati i pij shejk pa ne glava, vo nesvest ke padnes, sekojdnevno me bolese glava od pregladnetost.
    So ovie slim lajn dobiv odlicni efekti, i imav analiza vo juli komplet, maticnata se cudese, mi veli ova ti se najdobri rezultati do sega sto si gi imal. Sakate veruvajte sakate ne. So ovie od prv den dobiv reakcija od niv, dobri 3 saati ne mi se ni doruckuvase a otkako sednav, za 50% mi bese pomal apetitot. Do den denes nemam problem ni so preterano odenje vo WC(kako so onie herbalajf, koi se duplo poskapi od slim lajn), niti apetitot mi e pokacen, ni voopsto ne kacuvam kilaza, nego na sekoi 3-4dena se meram, i kilazata si padja po malku... Pak ke kazam, mozebi se stetni(i na razlicni organizmi razlicno deluvaat) no samiot sebesi nema sansi da se nateras da oslabnes nitu da smenis nacin na ishrana, dzabe ti e se, ovie ne menuvaat samo nacin na ishrana, tuku i topat masti, kalorii, site maici, sorcevi koi gi frlav nastrana sega mozam da gi nosam bez problem, 27kg za 4-5 meseci ne se malku, ne veruvam da postoi takvo nesto sto moze da te oslabne za tolku vreme. Sto mi e najbitno ne kacuvam kilaza, i imam energija 24h da rabotam se zivo, a porano, od prekumerna kilaza nemas sila da rabotis nekoja rabota ni pola saat, ni da se navednes kako treba ni nisto. Se nadevam deka ke ja vidime taa posledna analiza pa da znaeme na sto sme, pa pak bi zemal.

6. b.u.b.i

b.u.b.i Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    11
    јас планирав да ги купам slimline ама ме предомислија, па затоа си ги порачав од алое вера garcinia plus апчињата во комбинација со гелот исто од алое вера, денеска ми е втор ден па ќе видиме:) дали некој има да ми каже некое лично искуство?? фала :)

7. Mirage

Mirage Истакнат член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Како прво здраво на сите :) нова сум тука,би сакала да ве прашам каде и како може да ги најдам капсулите слим лајн гел (но оргиналот),јас бев корисничка ослабнав преку 15кг,но еве со есента и неподвижноста килограмите се враќаат ео светлосна брзина ;( па ако има некој да ми каже каде можат да се најдат,начув дека ги има во Бугарија (Ботаникал-фирма) но со алчноста на некои фирми и луге испаѓаат ропии со лоши ефекти.Така да Ве молам ако некој има информација или број каде можам да ги најдам.

8. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    исто, исто, абе 3 кила немав ослабено за 2 месеца, живи глупости, и тоа 2000 денарска глупост!
    Slim line се поефективни, да имам другарка што осбале 10 кила за неполни 3 месеци, ама не чинат дефинитвно, и се враќа килажата! Јас вратив 4 ослабев 5. :?:

9. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Па затоа и реков.. ете сега шејкот ми стои дома ниту го пијам ни ништо!!
    Џабе дадени 2500 денари.. с

10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    испиј го па ти, нека ке ти пропаѓаат, 2500, ептен нема смисла, иначе пак не купувам НЕЕ!!!

11. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    ќе се врати килажа ако не си водиш ред. Јас ги пиев до 18јули па еве до сега не качив ни кило. Сеуште сум со намалените 27кг и чекам резултати од последната анализа да знам дали да земам уште да би симнал уште кг. Баш чудно во Србија никаков проблем немаат само кај нас? Дали само кај нас се штетни или и кај србиве се штетни? Тие имаат анализи направени во 2011 кај што нема сибутрамин, кај нас ни даваа извештаи дека нема, а после не можеа да докажат, па ги забранија? Дали е сето ова да уништат се што вреди што дава резултати поради други понеефикасни производи не знам.

12. kacuska

kacuska Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    4
    Дали некој ги има пробано новите производи за слабеенје слц супер слим, и дали има некакви контраиндикации.

13. mamma

mamma Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    26
    дали се достапни на пазарот усте овие апчиња????

14. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    DA

На mamma му/ѝ се допаѓа ова.
  15. vesna31

vesna31 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2010
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    10
    а каде ги има дали можеш да ни кажеш и колку пари се? Јас слушнав дека ги повлекле од продажба,,, :)

16. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
  17. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.124
    Допаѓања:
    112.781
    Majmunce25 а каде пишува дека не содржи субитрамин???? И ајде да речеме дека се 'безбедни', нема таа сила која ќе ме натера да ги пијам овие ѓубриња па колку сака нека вадат докази. Јас знам како поминав со нив, а знаат и другите кои поминаа низ истото и не верувам дека едно парче хартија ќе им го смени мислењето.

18. Regenbogen

Regenbogen Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    175
    Не си играјте девојки, за здравје се работи.... и јас ги пробав уште пред летото. Пиев некои 20 дена и ослабев ама се ми се поремети, и гинеколопшки проблеми еден куп еве уште не можам да се опоравам...ѓубре....колку сум била будала.....а да не зборам дека кг. си се вратија веднаш

19. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    Ne znam, jas nemav nikakvi problemi i seuste nemam i ke zemam pak da skinam uste 15tina kg ke odam direktno u slim line u skopje.
    Citav ovdeka deka imalo falsifikati uvezeni od kosovo so drugi seriski broevi i tie bile nesigurni:
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

20. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.124
    Допаѓања:
    112.781
    Јас имав мака од оригиналите. Од Слим Лајн ги нарачав дирекно, во Скопје живеам.

На aleksandra984 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.