Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    JAS LICNO GI IMAM KORISTENO I SEUSTE GI KORISTAM A GI IMAM PRODADENO NA 100 LUGE PA NI EDEN NE MI REKOL DEKA ZAVRSIL NA BOLNICA NE VELAM DEKA NE E MOZNO SAMO AKO NE SE PRIDRZAVAS NA INSRTUKCIITE STO DISTRUBUTEROT KE TI GI KAZE A NE SAMO ISPIJ GO APCETO I NE TI SE JADE CELA DEN I TI SVIRKAS SI ZNACI TREBA PRVO DA TE ZAPOZNAE DISTR. SO OSNOVNITE RABOTI I ZA TOA KAKO REAGIRAAT ONI NA VAS I VIE NA NIV A AKO VI GI SITNAT I VIE MISLITE DEKA SAMO OD SEBE KE SE SREDE GRESKA STE
    JA LICNO SKINAV 16 KGI SUPER MI E A EVE CELA GODINA POMINA

2. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    SAMO PAZETE DA NE VI GI SITNAT SOFT GELNAMZT BOTANIKAL ISTA FORMA I BOJA SE SAMO STO GI ZEMAAT PO 500 AGIPRODAVAAT KAKO SLIM LINE PO 2150 I POSLE STETNI POSLEDICI KE IMALO E KE IMA

3. Baby23Baby

Baby23Baby Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    213
    Како неутрална единка....навистина сум презадоволна...освен сушење на устата ниедна друга нус појава не ме следи...
    право на избор е ...и доста кокодакање...кој што сака нека прави
    за мене делуваат

4. Baby23Baby

Baby23Baby Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    213

баш ме интересира...висока сум 163 см а тежам 53 кг ... би сакала да стигнам некаде до 49 кг ....денес веке правам една недела.... колку мислиш уште дека би требала да пијам?

5. Baby23Baby

Baby23Baby Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    213
    аман бе девојче отече со коментариве твои..те читам од 1 страна и само ради тебе се зачленив....ок е свативме дека не ти било ок, дека на другарка ти исто така...али веќе се повтараш у секоја наредна страна...

6. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    jas licnoi nadrugarski ke ti kazam deka na tezina od 53 kila{ a sakas da dojdes do 49}znaci toa se nekade okolu 4 kilogrami bi trebalo tuku reci cela kutija da ispies sepak velam se e individualno ne mora da znaci deka se sto ke pisam i ke se sluci no cela kutija bi trebalo posto na 53 i na 83 ne se simnuva ista kilaza i tabletive se za debeli luge a 53 i ne e debelina taka da jas imavmusterika i simna 14 kilogrami ama taa tezese 90 kg i normalno deka ke simne poveke a na 53 godini probaj so cela kutija pozdravce

На Baby23Baby му/ѝ се допаѓа ова.
  7. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    Јас очекувам одговор од слим лајн клубот веќе 2-3 мејла им пратив, ако се сеќавате летоска најавија дека испратиле примерок за анализа, и чекаат резултат а во меѓувреме ги забранија. Сега во декември добија согласност од агенција за храна и ветеринарство, но каде е тој фамозен извештај од институт дека НЕ содржат сибутрамин дека се 100% сигурни. Јас бев задоволен од нив но за жал апетитот полека полека се враќа како и килажата. Џабе ги фалев, ги завршив во јули, веќе од септември/октомври почна да се враќа апетитот. Чекам на тој извештај па пак би земал. Ако е некој близок со сопствениците, нека ги праша за ова.

8. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    velat deka za da ne gi vratis kilata treba da gi konsumiras minimalno meseci no sam ako ne se kontroliras togas gabe ti e se znaci oni se da oslabnis a potoa za da gi zadrzis kilata treba i nie malki da vnimavame

9. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    zaboraviv da stavam 3 meseci minimalna upotreba zada ne se vratat kilogramite

10. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    3 кутивчиња испив 108 гел капсули.

11. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    kolku ti bese startnata kilaza?i ako ne e tajna kolku oslabna?pozdravce

12. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    Веќе пишував до сега, затоа и се зачленив да чујам од другите мислења што како искуства имале.
    За тие 108 дена симнав 27кг, но после пример 2 месеца почнуваат малку по малку да се враќаат.

13. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.142
    Допаѓања:
    112.836
    Како прво ова е ФОРУМ и колку сакам ќе пишувам и ќе се повторувам во постовите. Те молам да не се оптеретуваш со моите постови зашто ете пак ќе кажам Слим лајн се жив ОТРОВ па кој сака нека пие. И не ми шитнаа некои кинески, туку ги нарачав дирекно од Слим лајн овде во Ск.

14. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    ok e site sme zivi luge i najnormalno e deka nekoi se zadovolni a nekoi ne a za da ne se vrakat kilata sega pisev so edna dist. treba ednas nedelno po edno soft gel ili caj ednas da se napies zaradi zadrzuvanje na kilazata

15. cvetcinja

cvetcinja Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    i ja gi korisev slimline kapsulite mn sum zadovolna, seuste ja odrzuva kilazata so edna kapsula nedelno, ako nekoj e zainteresiran za nekoj sovet neka pise vo lp. pozdrav

16. kasiopeja

kasiopeja Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    39
    Ми изгледа некако несигурна работава.Без мака нема резултати.Само со таблетка без ризик до помалку кг?
    Мил ми е животот и не ми се пробува нешто што можеби ќе остави трајни последици.
    И онака храната е полна со хормони и пестициди уште + хемија да внесувам па после да лупам глава кога ќе ми се јави некоја болест-не фала.
    Не зборам за овие конкретни апчиња туку за било кои што се за таа намена.
    Не советувам никого, само го кажувам своето мислење. :hai:

17. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    Да, и јас бев задоволен, ни на сон не сум помислил дека ќе можам толку да ослабнам, но понатака без апчиња ништо не правиш како што гледам кај тебе. Што значи дека сум требал да продолжам со по една-2 капсули неделно, а јас таман ги завршував се појави аферата на алфатв и затоа не продолжив.

18. s.t.e.f.a.n.j.a

s.t.e.f.a.n.j.a Нов член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    51
    ке ги намалеш а после дупло ке ги качеш

19. fashion820

fashion820 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    здраво на сите
    ме интересира дали сеуште слим лине се продава во исто пакување?
    Oд едно пакување колку се слабее
    позз

20. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    Уште се во исто пакување, тоа можам да потрдам, зошто денес го испив третото апче.
    Значи запознаена сум со тоа дека имало два вида на слим лајн софт гел апчињата. Лани пиев, искрено немам појма од која врста биле дали MZT или SLC, но знам дека овој пат многу добро ги поднесувам апчињата, а пијам од оние што ги викаат оригинал(е сега кои се точно оригинал незнам,ама не ми е ни важно некако). Овој пат немам тахикардија, обавезно јадам еден обилен оброк, а и не е како претходниот пат да мочкам како луда(кога дехидрирав страшно многу, што ми предизвика и намалена т.е. никаква циркулација).
    Задоволна сум како се одвива процесот , е сега нема да знам точно колку килограми ќе ослабнам, но дефинитивно ќе почувствувам по алиштата, па ќе го споделам ваму моето искуство.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.