Форумџика на годината

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Baby23Baby

Baby23Baby Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    213
    ги користам веќе 2 недели , немам апсолутно никакви лоши реакции
    внимателно разгледував и овие апчиња кои одат сега во продажба не содржат опасни хемикалии
    засега ослабев 5 кг и се чувствувам прекрасно

2. mili4kask

mili4kask Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2011
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    9
    Me интересира дали некоја од вас ги користи а дополнително пие апцинја за контрацепција?? Дали би имало проблем да се пијат во таква ситуација?
    Може ли да те замолам во пп да ми пуштиш телефон каде би можела да набавам, и ако мозе само да ми кажеш која цена се и колку таблети има во нив?

3. Tabi

Tabi Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    7
    здраво! гледам дека повекето од вас тука пиеле слим лајн па еве и јас да споделам искуство. Ги пиев, да и за слабеењето нема да се пожалам пошто ослабнав некои 6 кила што ми беа доволни, ама за тоа дека ми се поремети цел организам нема да негирам. Не добивав мензис, неможев да спијам навечер, несакав да чујам за јадење и на крај завршив у болница со пореметени хормони и тумор на хипофиза од нагло губење на тежина. Така да внимавајте шо праите, кај секого различно манифестира. Поздрав

4. mili4kask

mili4kask Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2011
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    9
    Колку таблети имаше испиено?? ЛЕЛЕ тумор на хипофиза??

5. bibinalaptop

bibinalaptop Активен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    леле што е ова, зарем уште ги продаваат слим лајн? јас со месеци имам пореметен циклус , тахикардија..и што уште веке не, сега слушнав за нови капсули од српско производство слим 5 моја другарка ги пие ослабе 5 кила за 1 месец и ништо не чувствува како јас што чувствував од слим лајн, важно нема кинески глупости тоа е најважно

6. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    ИМаа објавено на фејсбук за тие нови, или се косовски или српски и не се сигурни и слим лајн клуб строго НЕ ги препорачува. Сигурно некој сака да печали на исто/слично име. Треба добро да се пази какво е пакувањето и што пишува на него, дали е увозник слим лајн скопје/македонија или е сосема блесав увозник од косово, ќе ве затрујат.

7. AlanisM

AlanisM Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    453
    Допаѓања:
    590
    дали би можела да споделиш од каде ги купи и колку чинат

8. cvetcinja

cvetcinja Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    Moe licno iskustvo, jas gi piev i oslabnaav 13 kg , seuste ja odrzuvam taa kilaza, mnogu lesno se cuvstvuvam, koga gi piev se ok mi bese, nemav nikakvi nus problemi. Dokolku vo treba nekakov broj ili sovet pisete mi vo lp ke vi dadam broj od devojkata od koja gi zemav. Pozdrav

9. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    За сите што сакаат да ги набават апчињата Слим лајн софт гел,можете да ги побарате во аптеките на Еурофарм по иста цена од 2150 денари.

На Baby23Baby му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Baby23Baby

Baby23Baby Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    213

од фб преку девојка , се сретнав со неа неколку пати и она ги пиела и сеуште ги пие апсолутно ништо немала никакви последици.свесна сум дека пред 2 год имало мн луге со проблеми , но сега вие капсули се проверени 100 % , јас еве веке месец дена ги пијам и АПСОЛУТНО ништо не ми е....редовна менструација , без срцебиење, спијам најнормално... што повеке да кажам

11. sapun4e

sapun4e Активен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    каде да ги нарачам ве молам кажете ми:)

12. G.G

G.G Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    340
    ги имаш во аптеките на Еурофарм

13. mili4kask

mili4kask Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јануари 2011
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    9
    Уште едно прашање..Со 12-те таблети, колкав ефект се постигнува? Јас би сакала да ослабам едно 6 кила, па ме интересирасе дали да ги земам тие од 12 или од 36? Ваше мислење?

14. cvetcinja

cvetcinja Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    1
    Slabeenjeto e individualno so apcinjata pa zatoa spored mene mislam da zemes 36, ke oslabnes kolku sakas a ako ti ostanat nekolku ke gi pies po edno nedelno za da ja odzuvas masata dodeka se navikne organizmot. poz

15. sa4y

sa4y Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    23
    абе женски јас гледам на страната од слим лајн има мн. различни капсули вие кои ги користите ? т.е како се викаат вашите ? и колку кг. ослабевте ? :D

16. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    ЗА СИТЕ КОИ САКААТ ИНФО ИЛИ ПОРАЦКА ЗА СЛИМ ЛАЈН КАПСУЛИТЕ МОЗЕ ДА СЕ ОБРАТИТЕ КАЈ МЕНЕ ВО ЛИЧНИ ПОРАКИ
    А ИНАКУ АКО КУПУВАТЕ ОД АПТЕКИ ГЛЕДАЈТЕ ДА НЕ ВИ СИТНАТ ОД ТИА НА МЗТ БОТАНИКАЛ

17. bibinalaptop

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    ама ај што збориш слим лајн е производител и само за нив се произведуваат како може некој друг да УВЕЗЕ ако се производство на слим лајн? нели им се брендирани ? истите капсули се само што слим лајн немаше како да се извлече од гужва па си најде рекла казала муабет. инаку новите слим лајн софт гел немаат ниедна иста состојка со оние старите софт гел :tmi: ако ако само пијте па ке пишувате и вие некој ден оф леле мајко

18. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    t/hphotos-ak-snc7/395296_10150544283157758_754967757_9109351_287695724_n.jpg8_754967757_9109351_287695724_n.jpg
    EVE VI GI KOPIJATA NA SLIM LINE SOFT GELOT A TIE SE MZT BOTANIKAL I SE AMERIKANSKO PROIZVODSTVO I ZABRANETI SE VO AMERIKAGI ZEMAAT PO 500 DENRI A GI PRODAVAAT KAKO SLIM LINE PO 2150 DEN KAKO SOFT GEL ZATOA ZEMETESI SLIM LINE DIEKNO OD NIVEN DISTRIUTER I NA SAMOTO APCE GI IMA IZGRAFIRANO SLC E TIA SE NA SLIM LINE A OVIE SO MZT STO PISE NA NIV NEMAAT NISTO ZAEDNICKO SO SLIMLINE

19. bibinalaptop

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    слим лајн продаваа од тие ботаникал се додека не им текна дека може да им пишат слц хихиххиихихихи не се тие никаква копија :D

20. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    IZVINI AMA OD 15.12.2011 IMA DOKUMENT VO KOJ SE VELI DEKA KAPSULITE SE BEZBEDNI PO ZDRAVJETO NA LUGETO A JA MISLAM DEKA AKO IMA SUBUTRAMIN NEMA DA BIDAT BEZBEDNI PO ZDRAVJETO TOA E SAMO MOE LICNO MISLENJE MOZE I SUM GRESKA NO SEKOJ IMA PRAVO NA SVOE MISLENJE

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.