Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Caillou

Caillou Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Дали некој може да ми објасни како функционираат таблетиве, на кој начин магично се топат килограмите?

2. bibinalaptop

bibinalaptop Активен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    да да безбедни се премногу затоа со месеци ги немаше на пазарот а можеби затоа и во дрисла им ја изгореа залихата хммм..а можеби затоа сега новите залихи се со скроз различни состојки? можеби затоа ке правеа супер анализи па се откажаа? и да секој има право на свое мислење секако ;)

3. bibinalaptop

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    магично ке ти го стопат здравјето а со тоа и килограмите :!: :lol:

4. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    Добро а зошто ги има апчињата по аптеките ако се нездрави??? И како тоа ќе си дозволи некоја аптека да продава лекови, па што ако им дојде инспекција? Всушност тоа сигурно е од министерството за здравство дозволено.
    Или ајде сега коментарите , “се е договорена работа, перење пари “ бла бла бла,а за другите лекови не важи ова а?
    Ма ајде ве молам не се само слим лајн во аптеките како капсули за слабеење да знаете само колку врсти има, туку овие се изгледа најефикасни па затоа се толку зборувани, и само се јадат г***а за нив, оти нели македонската “зошто некој да заработува, а јас не“... ете сега и веќе не се преку дистрибутери туку директно во аптека, што ви смета сега. Или пак ајде отидете до аптеките направете листа па да ги коментираме, пцуеме , критикуваме, носиме у пичку матер сите други апчиња за слабеење.
    Незнам што толку ја пумпате работава, кој не му се чита темава и има друго мислење скокајте бре АЛООООО , што си стварате нервози само без потребно????
    Лично јас имам пиено околу 6 различни видови апчиња, сирупи, за слабеење и тоа сите купени од аптека. Што требаше сега да правам, да се расправам со цела држава оти од некои имаше едни, од други поинакви резултати, од некои никакви, па да барам да ми ги вратат парите, од 4ти ми се намалил имунитетот, курци палци.....Проштевајте на изразите, ама стварно ве има секакви и никакви, само да се “лае“.
    Балканска работа....само македонската е со поголема доза на концентрат :puke:

5. bibinalaptop

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    aа да додека излезе на виделина за слим лајн апчинјата на слим лајн ги немаше по аптеки тие истите ги запалија во дрисла . а сега со сменети состојки не по аптеки него и на марс ке ги продаваат :D македонска работа нели :)

6. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    што се однесува до мене може и на јупитер, венера, кај сакаат таму ич не му се замарам и не планирам да ја тупам на темава.
    Можам само да кажа дека и овие и други сум пиела, а и пред да ги испитаат и сега од слим лајн имам исти резултати, без никакви здравствени проблеми .
    А тебе никој мислам дека не те фати за гуша да ти стави апче во уста... ;)

7. bibinalaptop

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    да бре никој не ме фати за гуша ама никој не ми каза дека имаат отров

8. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    у право си, јас пак се чудам што се тоа изумрени луѓе(посебно жени) по улициве , страшна работа :x

9. bibinalaptop

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    биди срекна што не си болна од нив и не им се потсмевај на оние сто се разболеле :)

На Daculka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    меу милсам да ја оставиме девојката нека се исказе сто има и нека си ја олесни душата се гледа оти и е многу тешко добро имала негативни последици од слим лине па оди девојко постојат болници провери се да не е некој промлем во врска со тебе и да ти кажам точно имаше период кога слим лине беа повлечени од продажба и ги немаше никаде затоа што по гласините од алфа и таа си сандра ги повекоа за да се проветат тврденјата на алфа и сто се слуци?
    после 3-4 месеци испадна документод 15,12 2011 дека се безбедни по здравјето на лугето и што треба тоа да значи ?дека се пуштени пак во продажба ------од кој од мене од тебе или од джзавата од агенцијата за храна и ветеринарство значи девојко не одлучуваме јас и ти дали ке ги има и дали се штетни или не слатки значи дрзавата одлуцува ако тебе тоа лично не ти себендисува оди барај чаре некаде и остави ги лугето сами да осетат дали се штетни или не а да сештетни мислис агенцијата би ги пуштила пак во промет????
    аптеките ке се ставаат во лоша ситуација да ги продаваат за некоа си печалба од нив?а при оа да ризикуваат да си ја изгубат лиценцата за работа од пазарната инспекција ???
    ај сега кази ми ти кај лези проблемот ???? кој е крив?????

11. bibinalaptop

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    проблемот лежи во вас што сте слепо водени од ливче а да прочитавте состојките на претходните софт гел и на сегашните а? па таа си сандра гледам еве одговара за она што објавила нели? или се повлекоа слим лајн јавно 8) пуштени се софт гел со скроз изменети состојки а и не делуваат воопшто хихихи нормално немаат сибутрамин па затоа...иначе за документ да се извади треба 3 дена а не 3-4 месеци, а државата одлучи и им ги запали во дрисла а слим лајн тоа успешно го кријат од јавноста (мислат дека го кријат јавна тајна е)

12. bibinalaptop

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    јас мислам форумов е за да споделиме мислење нормално е да има вакво и онакво мислење зошто ме нападнавте мене лично? тоа е мое тврдење не само мислење а и самите слим лајн го потврдија со своето повлекувањеи менување на состојките во производите..а тоа кој ке одговара има време ке се види :)

13. bibinalaptop

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    3
    претходни состојки:
    Состав: Xian Xian Cao ( lat. Houttuynia cordate Tunb),Tarragon (lat. Аrtemisia dracunculus L ),Job’s tears ( lat. Coix Lacrima), Psyllium Husk (lat. Plantago Ovata),Bamboo Shoots( lat. Bambusa sinospinosa Mc Clure) и Lotus leaves (lat. Folium nelumbinis)

сегашни:
    Eкстракт од естрагон (Аrtemisia dracunculus extr.) 50,3 mg
    - Семе од солзички (Coix Lacrima-jobi semen) 73,3 mg
    - Тегавец(Plantago spp.) 55,9 mg
    - Екстракт од горчлив портокал (Citrus Aurantum amara extr.) 80,6 mg
    - Екстракт од зелен чај(Camellia Sinensis extr.) 59,9 mg
    Масло од соја (Soja hispida oleum) 182,0 mg

а сега пријатен ден :hai:

На 485 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Caillou

Caillou Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    ај кажете ми зошто таблетиве не се продаваат никаде низ европа и америка туку само кај нас? дали овој факт не ве загрижува? и дали мислите дека магичните таблетки содржат само тегавец и екстракт од горчлив портокал, кој ке ве стопи за 30 дена? кој ги провери состојкиве, на извештајот пишува дека нема сибутрамин, а што друго има, не пишува. каде се произведени? и јас можам да направам веб страна и да напишам дека таблетите се исклучиво од мед и млеко.....
    дај Боже да немате последици, но да направиме пак муабет по неолку години....

15. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    на известајот ппишѕва дека се безбедни за користенје во согласност на законот за безбедност на храната тоа не го измислив јас тоа е известај од агенцијата за храна и ветиринарство на цело со директорот дејан рунтевски знаци тој цовек се потписал декасе безбедни ако се умира од нив нема сигурно да тури негов потпис па после да одговара за нечиј живот бог да цува
    тоцно форумо е поставен за сите да си ги казее насите мисленја

16. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
  17. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    еве го и ај сега да го фаниме овој деан рунтевски со потписал дека се безбедни по здравјето да го натепаме или да го обесиме?????
    сто мислис ти bibinalaptop ???

18. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    се продаваат у србија и бугарија шо они незнаат оти се отровни ауууууај де јавете им се да му кажиме сигрно нема кој да ги забране и таму
    таблетите се за луге со прекумерна тезина знаци за луге со 90+кг а не за девојчинја од 55 кила па сакаат да скинат 5 кила и да бидат суцки а и нанив писува ко не смее да ги користе очи имате прочитајте

19. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    4.992
    Ај олабави малце, очи имаме да прочитаме и да видиме секакви искуства лични напишани.
    Ако некој сака да ги користи, нема човек што ќе му го смени мислењето, а ако некој се двоуми, искуствата на другите можат да го натераат воопшто и да не почнува.

Ти ако сакаш да си ги користиш, Go for it, никој не те спречува.
    Сите апчиња што се вештачки,хемиски, помалку или повеќе шкодат.
    Колку и да се сменети од маркетиншки аспект, луѓето го гледаат името-брендот и се повикуваат на иститот, а знаеме сите што се случи со истите порано. Многу е тешко да се издигнат од калта во која пропаднаа.

Тој што е решен ќе ги пие, никој нема да го предомисли, и не дај Боже да трпи непријатни последици.
    Јас не би се нафатила на ниту едни апчиња. Буквално ниту едни, тежината може да се намали со правилна исхрана, што е здраво.
    Не ја сфаќам целта да докажеш дека треба да се пијат, можеби имаш процент од истите?!

20. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    јас си симнав 16 кила за 2 месеци и сум благодарна на слим лине и затоа си ги пишувам мојте лични искуства а форумот е за тоа да си кажеме различни искуства а тебе ако не те бендисува мозис слободно да се исклуцис некогас пагаат и полемики така да ја моето си го казав и не планирам да се растегам повеке на оваа тема има разлицни искуства секој нека процита и нека си одлуции

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.