Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Aisha

Aisha Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    37
  2. NATALI.27

NATALI.27 Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    1
    Ne se zalazuvajte so tabletive slim-line,ako sakate da si nastetite na vaseto zdravje povelete.Jas lani gi piev pocnav vo mesec maj do juli gi piev i ne oslabnav kojznae kolku 7kila,ama povtorno se vrakaat kg.A za posledicite sto da vi kazam tahikardija,neredovna menstruacija, hormonsko poremetuvanje.Zatoa od zdraviot nacin na ishrana i redovno vezbanje nema nisto podobro.Ova e samo sovet koj saka neka go prifati

На Ellena07 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Некое време немав интернет па сега дури видов дека фемина ги рекламира призводите на СлимЛајн. Една моја роднина се интересираше за нив, летото требаше да порача и мислам дека беа 2100 ден. Сега ги разгледав понудите и гледам дека се некои нови. Летото кога гледав беа капсули 36 за 2100 ден а сега се нешто гелови лепенки итн
    Ме интересира дали сеуште се во продажба тие капсули постарите пред една година што ги имаше?

4. Ellena07

Ellena07 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    12
    Ги имам пиено и овие..и воопшто не помагаат испив некаде пола пакетче и се откажав ..Еве уште ги чувам дома..а не ни помислувам да продолжам да ги пијам..бидејќи се навистина се без врска..Барем според мене..

5. Baby23Baby

Baby23Baby Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    213

kako be devojce si se zdebelila????ne zezaj sto si jadela ti , po 3 kg leb pa za da se zdebelish...
    Pocnete od sebe pred da kritikuvate....ispitaj se kolku si jadela...valjda ne e deka si ocekuvala magija da se zadesi dodeka ti slatko jades po 5 obroka dnevno...
    eve jas 10 kg oslabevv, jadev normalno...poznavam milijarda devojki koi oslabele...a ti si edistvena koja nakacila...pa krivi ti se na kraj apcinjata'-) patetika

6. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Може да ми објасни некој како се порачува преку интернет од СлимЛајн?
    Знам дека треба претставник ама во мојот град незнам кој е зачленет и дали воопшто има зачленети.
    И ако се порачува преку нет како стигаат призводите и каде се плаќа?

7. Aisha

Aisha Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    37
    така убаво се здебелив сум јадела све балансирана храна леб никако мрсно никако. и благо не јадам за зал. еднас у две години. а тоа сто лазете лазете некој други 20 другарки мој сто ги пијеле немале никаков оефект. туку само си ги пореметија хотмоните и со кардоваскуларот имале проблеми, јас сум немала такви проблеми. ама ете кај мене немааа ефект нит вода ми се пијело нит грло ми се сусело. нисто само повеке ме терааа да јадам засто сега не јадам од кога прекинав да ги пија. ајде лазете други некој.

8. simonice

simonice Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    99
    здраво феминки.некаде прочитав за cabage forte капсулите,па сакав да прашам дали некој има искуство со истите?позз...

На em4encee му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Milica145

Milica145 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    2
    значи вака сеа... кај мене е друг проблем, ја неам проблем со килажата многу али имам едно вишок 7-8 кила, сум 54 а сакам да бидам 46-7. Потребно е колку отприлика паковки апчиња слим лајн да купам ? Помош ?! Искусни ?!

10. Aisha

Aisha Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    37
    мој совет да не ги пијес тие странја, ке си имас проблеми со срцето и со грлото ке поцне да ти се суси, и да се гусис а мозе и да паднес у несвес, друго не се овие оргиналот слим лине. сто беја пред 1 година еве две паковки ги имам дома ако сакас повели јас ке ти ги пратам, и поремети си го здравјето без платно.

11. precious.oo7

precious.oo7 Активен член

Се зачлени на:
    23 март 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Zdravo Milica....posto imam iskustvo so ovie slim line sheed9ne znam kakvi se originalni ili kineski) -jas imav tempirana bomba vo grloto-postojano mi bese suvo i piev voda kako kamila,edno dobro e sto ne ti se jade voopsto nisto duri i ti se losi od hrana no zatoa pritisokot mi se kaci do 160/100 i ne mozev da go simnam nitu so terapija od kardiolog a menzisot mi kasnese17 dena(sega parcinja endometrium mi pagaat) i toa gomno od tableta nikaaad viseeeee!!!!!!!.....sega sum na un dieta.......rezim na ishrana kade postojano jades a slabees......samo ne mesas proteini so jaglehidrati i dr.(vidi ja stranicata un dieta)...denes mi e 14 den......jaglehidraten a ute mi e ovosniot den......i sum -3 kg....i se custvuvam super....sa nadevam deka ti pomognav vo tvojata dilema...pozzz!!!!

12. WhiteSwan

WhiteSwan Активен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    3
    Барам консултант кој има залихи и кој може да ми ги испрати веднаш по пошта.
    Ако има некој нека ми пише лп. Слим Лајн софт гел ги сакам

13. Aisha

Aisha Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    37

кази адреса јас ке ти ги испратам гратис, ама сестро златна дрзавна болница-кардиологија не ти бега. еве јас ке ти ги дадам без пари поглон,

14. WhiteSwan

WhiteSwan Активен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    3
    Има некој? :^)

15. Aisha

Aisha Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    37
    Има некој? :^)[/quote]

еве де јас ке ти ги пратам поклон, ама да знаес ке си имас проблеми со срцето, со притисокот, ке се убиес од повраканје па ти како сакас.

16. twitty30

twitty30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    gi ima vo eurofarm aptekite.pozz

17. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    Ги фалев многу кога успеав да намалам, ама откако ги прекинав, не целата, ама повеќе од полу-симнатата килажа се врати и апетитот се врати. Што значи приморан си да ги користиш и после прекин, по едно-две неделно како што рекоа некои овде, а тоа значи да бидеш зависен од нив. Не се лажете, не трошете пари на глупости, ќе симнете пр. 30кг, ќе вратите 15 а кој знае можеби сите ќе ги вратите или повеќе и од тие ќе качите.
    Ќе повторам, зошто од главната страница на слим лајн ги снема оние резултати од анализи од Институт од скопје и белград. Добиле согласност од агенција за храна и толку.

18. volsebna

volsebna Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    806
    луге не се лажете по никакви слим лине, пробајте со УН диета, + вежбање ќе ослабнете 100 %

19. Baby23Baby

Baby23Baby Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    213

драго девојче немам потреба да рекламирам било кој/едноставно се надоврзувам на темата која е зададена со сопствено искуство.Нит се занимавам со продажба/нит ми е гајле за профитот на Слим лајн.Едноставно споделувам свое искуство на сајтот, впрочем како и се остало.Не ме интересира дали ќе ги пиеш ти/нема да ги пиеш или па која и да е др девојка.Споделив факт за себеси дека немав апсолутно никаков нег ефект... пиев вода многу,но секако водев здрав живот од претходно и сум навикната на мин 2 ипол литра дневно...никаква тахикардија ниеднаш не ми се случи , 3 пати направена крвна анализа-која се покажа како идеална, изгледам сосема здраво .Веќе 1 ипол мес не ги пијам, не се здебелив ни грам, немам зголемен аптетит.Нит се рекламирам/нит сум дала на некој инфо од кој ги купувам/према тоа само споделив искуство, немора одма со камења по секој да се мава што имал успешно искуство

На sonuvacka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    Чекај и јас викав не мрдав со килажа откако ги прекинав, значи ме држеа од 18 јули до кај негде почеток на октомври и полека полека си се враќа и апетитот и килажа. Нити јас имам некоја си намера да ги рекламирам или предомислувам луѓето, обичен нормален корисник сум бил.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.