Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Aisha

Aisha Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    37
    драго девојче немам потреба да рекламирам било кој/едноставно се надоврзувам на темата која е зададена со сопствено искуство.Нит се занимавам со продажба/нит ми е гајле за профитот на Слим лајн.Едноставно споделувам свое искуство на сајтот, впрочем како и се остало.Не ме интересира дали ќе ги пиеш ти/нема да ги пиеш или па која и да е др девојка.Споделив факт за себеси дека немав апсолутно никаков нег ефект... пиев вода многу,но секако водев здрав живот од претходно и сум навикната на мин 2 ипол литра дневно...никаква тахикардија ниеднаш не ми се случи , 3 пати направена крвна анализа-која се покажа како идеална, изгледам сосема здраво .Веќе 1 ипол мес не ги пијам, не се здебелив ни грам, немам зголемен аптетит.Нит се рекламирам/нит сум дала на некој инфо од кој ги купувам/према тоа само споделив искуство, немора одма со камења по секој да се мава што имал успешно искуство[/quote]

па ти сто мислис,дека сите имаме ние организам како твојот??? дај освестите молим те и гледај со писувас. ти ако имас ефект ја сум немала,а ако ти не си имала проблеми со срцето моја другарка имала а јас сум немала,ако ти си ослабнала две кила ја сум кацила 3 кила, а сигурно по здрава храна не си јадела од мене тоа мозам да гарантирам, и сите организми не се исти како сто сите прсти на твојата рака не се исти, затоа никогас немој да споредувас некој со тебе засто ниту еден организам не мозе да биде ист.

2. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    842
    Допаѓања:
    1.895
    Мене ме интересира дали некој има работено со Slim LIne?
    Ми се јавија денеска да одам на интервју, преку вработување, и еве можам да ви кажам дека не примаат со секакво образование, јас имам средно медицинско и апсолвент сум на фармација. Не знам, очигледно коментарите се поделени, јас можам само да ви кажам дека ако се вработам ке ви објаснам подетално за состојките и на кој принцип делуваат. Тоа. :D

3. twitty30

twitty30 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2012
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    2
    jas isto ke iskomentiram pozitivno za slim line fala bogu deka ke ve napaga tahikardija koga vo apcinata ima kofein a vie piete po 2-3 kafina na den pa normalno e i toa deka ke vi se kreva i pritisokot,i jas gi pijam i sum zadovolna,ak na nekoj ne mu cinat ne mora da gi pie i nema so da komentira,ednostavno ne gi piete i gotovo.pozz

4. kiki4kablondy

kiki4kablondy Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2010
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    443
    Извини али јас кафе не ставам во уста ,а кога ги пиев слим лине имав ненормална тахикардија и притисок 110 со 170, тоа беше страшно и пак ке кажам дежурната докторка што ме прегледуваше ми рече дека со вакви неиспитани апчиња буквално си го ставаме животот на коцка. Ама како и да е кај секој различно делува.....Јас на такви с**ња веке не ни помислувам, а не пак да ги пијам :puke:

На Aisha му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    Има некој зачленет во Слим лајн? Сакам да си порачам од тие што се на намеление... Ај ако има некој да ми пише лп.

6. w-i-s-h

w-i-s-h Активен член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    sestrami gi piese ovie g***a, imase rezultat oslabna 8kg ze 1 mesec ama polse 1 nedela otkako prestana da gi pie se popravi 20kg(a mozda i poveke)pa eden kup problemi so zdravjeto, a licno jas gi piev kapsulite od zelka i mn si se zafrknav zs raspplozeni e na 0,lpies mn mn voda i si tapaaaaan taka da ne bidete slepi pri oci....

7. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    бргу итно ми треба информација, дали некој го пиел кафето на слим лаин?? го видов денес намалено е до крајот на април ке било 450денари и јас го порачав,ај кажите ми сега ако некоа го пиела колку пакетчиња испила, колку ослабнала и така нешто утешно дај кажете :lol:

8. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Што се однесува со апчињата - од линијата Слим лине - ги пиев едни зелени (ама имав страшнаааа тахикардија ) шо во живот не ми се случило, а ми се има случено по 8 кафиња на ден да испијам и ги баталив по 2 недели. После пиев едни Слим лине 5 мислам - демек откако ги забранија зелнеите - овие некои нови - еден грам не намалив, а верувајте внимавав и на исхрана и на вежбање одев.

А за кафето - го пиев, само една доза колку беа 9-10 пакувања , можам само да кажам дека навистина после то не чуствува глад неколку саати, ама ми беше премногууу благо, јас како што пијам турско бе шеќер, ова ми беше како шербет за баклава....
    А читам, дека бидејќу ги намалува ефектот на гладост, значи подолго издржуваш без јадење и се слабее ..

9. senjorita.lombardi

senjorita.lombardi Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2011
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    755
    фала многу јасмина, слушнав милион и едно мислење, за слим лаин и таблети и кафиња и се, за апчињата ме стра да ги порачам оти кога ке ги прекинам дане се здебелам повеке, а за ова кафето веке е средена работа го порачав па што ке биде нека биде здравје

10. justmay

justmay Активен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2
    Zdravo na site, prv pat pisuvam na forumov i bas namerno barav nekoja diskusija za slimline tabletite oti i jas pocnav da gi pijam, eve veke 6 dena megutoa mnogu tesko gi podnesuvam, ednostavno nemozam da disam, me dehidrirvaat, mi go pokacija pritisokot, vo Wc slabo odam, navistina go namaluvaat apetiotot i eve ne sum jala salam obrok ovie dena megutoa i voopsto nemozam ni da spijam, mnogu me voznemiruvaat, me pravat nervozna i stvarno neznam sto da pravam, strav mi e da ne si napravam nesto po zdravjeto....:(

11. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    И јас ги пиев и имав некои слични симптоми како твоите,но неможам да кажам дека толку многу ми пречеле на организмот.А на тебе ако толку многу ти пречат и ако мислиш дека можат озбилно да ти наштетат остави ги,не ги пиј.Па не се само тие спас за килограмите,побарај си некоја диетичка,прави си вежби дома,биди упорна и ке успееш.
    А колку време ги пиеш до сега?

12. BeLLaDona23

BeLLaDona23 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    842
    Допаѓања:
    1.895
    Justmay, гледаш дека не ги поднесуваш апчињата, престани да ги пиеш, ако пиеш по 2 на ден сега пиј по 1 и така намали ги. Порачај си кафе или обичен зелен чај, има антиоксидантно дејство. искрено јас не сум ЗА апчињава, пошто според тоа до сега што го дознав, делуваат на ист принцип како амфетаминот и ги даваат овие симптоми. Ако сакаш да бидеш раздразлива, нервозна со тахикардија - повели. Има многу многу поздрави начини за слабеење.

На zat му/ѝ се допаѓа ова.
  13. diogen

diogen Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    Жени Слим Лајн капсулите се добри... тахикардии се појавуваат кога пиете 3-4 кафиња на ден, пушите многу цигари па и пиете алкохол... па нормално и не само со овие апчиња, туку и со било кои други да ги пиете со ваква комбинација ќе осеќате тахикардии, главоболки итн. итн...
    Јас ги пиев Слим Лајн софт гел и ослабев 12 кила за 1 месец.. и немав никакви проблеми затоа што не пијам кафе, алкохол воопшто и не пушам. Сега ги пијам Слим Лајн Акаи Бери и тие се добри исто смалуваат апетит и морате со Софт Гел и Акаи Бери многу вода да пиете... ЗНАЧИ МНОГУ ДО 3 ЛИТРИ на ДЕН! И ќе видите како ќе ви се прочисти организмот и одма полесно ќе се чувствувате.. И ако не ви се јаде вие мора да јадете бутајте со сила колку да ставите нешто во желудник. И само вода многу.. и ете го ефектот! :) Верувајте апчињава се одлични.. а аферата што излезе ја направија некои луѓе што веќе не се дел од Слим Лајн па и самите сте свесни дека се работи за конкуренција... И да да ви кажам ДЕКА НЕ МИ ПОРАСНА БРАДА! -.- Нема никакви хормонални пореметувања! :) Бидете ми поздравени! :) Ако ви треба некоја информација плус.. пишете! :)

На Filiposka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261
    Јас ги пиев лани овај период а ги почнав и пред два дена....минатата година ги пиев три месеци и немав ама баш никаков проблем затоа што имав проверено и крв во меѓувреме(бев болна) и резултатите си беа нај нормални.....имам пробано многу препарати за слабеење и милк шејкови и чаеви ама како што има резултат од апчињава ништо друго не помогнало....а тоа што не мозеш да спиеш е затоа што мастите што ги топат ги претвораат во енергија и таа треба некаде да ја трошиш за да може на раат да спиеш ;) ....без гајле да бидеш воопшто не се штетни....а тоа што беше на телевизија по мене е само за лош маркетинг ништо друго

На diogen му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Aisha

Aisha Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    37
    по две никако не смее да се пијат убаво писува тамо една на ден до 300- до 500 мл мода. сто вие на вас нцнцнцн

16. Filiposka

Filiposka Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    261
    Да... само по една на сабајле со пола литар вода и можи и два-три залаци пред тоа нешто да каснеш

17. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    Не знам колку време си ги пиела и кога си престанала, јави ни откако ќе прекинеш после едно 2 месеца откако ќе почне да ти се враќа и апетитот и килажата. И јас ги фалев лани ама се враќа килажата откако ќе ги прекинеш.

18. Tabi

Tabi Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    7
    ima li nekoj od kogo bi mozela da gi nara4am na forumov?

19. diogen

diogen Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1

Treba da ispies 3 dozi za da ne ti se vratat .. so toa go priviknuvas zeludnikot. Eve sega gi pijam Acai Berry i ok se nemam problemi nikakvi.. Inaku mozes preku mene da gi poracas.. edna drugarka e distributer :) ako imas nesto povekje da prasas pisi mi :)

20. Aisha

Aisha Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2011
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    37
    а сто е со мене? сто јас испив 3 пакети и никаков ефект. и кафето, ете една лента цела ми стој сварно преваранти се тески. ама халал нема да им ги прав. тоа е харам лазна трговија. тоа не е дозволено ни во една вера да се лазе во купопродазба и трговија.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.