Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    Прашање е дали се од најновите од 2011 па навака или се од постарите кои ги јас пиев од 2010, истите траеја до 2012(рок на траење) и имаа ефект кога ги пиев од април до јули 2011(108 софт гел капсули). И за истите имаше резултати од институт за здравје од Скопје и се чекаше најнов резултат откако добија на алфатв афера/разоткривање дека содржат сибутрамин. ТОА НЕ го докажаа него тестираа понови производи на кои им дадоа одобрение од агенција за храна и сега се фалат дека се безбедни. Ако се од најновите, не верувам дека некој ќе има ефект бидејќи како што рече некој пред некоја страница, ги нема истите содржини како што ги имаше во 2010.

2. carol

carol Активен член

Се зачлени на:
    2 април 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Здраво феминки дали некоја која ги има пиено слим лине сега има проблеми со бременоста? Дали е точно дека неможе после тоа да останеш бремена? поздрав

3. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    Нема врска, далеку од тоа дека неможеш после да останеш бремена, не смеат да го користат жени што се веќе бремени и доилки...

сакам да прашам, денеска ми се појави алергија (ја имам од храна т.е мед), пијам од апчињава едно две недели па се прашував дали да ги земам супер слим и денеска? или да чекам да ми помине алергијава?

4. LadyyGaga

LadyyGaga Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2012
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    146
    Do pred nekoj mesec gi piev slim line , od golema zelba da oslabam nekoe kilce i na kraj si go upropastiv zdravjeto. Sekojdnevno imav vrtoglavica,nesonica, takihardija, edvaj disev i bev strasno nervozna, no si rekov ajde use nekoj den moze ke bidne nesto i na kraj zavrsiv vo bolnica tri dena na infuzija! Pa bidejki toj period bev vo Crna Gora normalno vo bolnica me prasa doktorot dali primam nekoi lekarstva, koga mu kazav se fati za glava, mi rece "devojko pa ti ne si normalna" !!! Znaci devojki batalete sekakvi apcinja za slabeenje, najdobro e da namalete od obrocite i da bidete fizicki malku poaktivni, eve veke za 2 meseca oslabev 10 kila po priroden pat, si gi meram kaloriite sto gi vnesuvam sekojdnevno i si vezbam okolu pola saat dnevno i super se cuvstvuvam. Taka da ne vi gi preporacuvam ovie a ni bilo koi drugi tableti. Pozdrav

На GretaGarbo и justmay им се допаѓа ова.
  5. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    Девојки мислев да си ги порачам апчињата ама по ова никако :shake: Само со здрава исхрана и со физичка активност мислам дека ќе се постигнат посакуваните резултати и ако се придржуваме на тоа нема потреба да си го труеме организмот со апчиња и ќе си ја задржиме достигнатата килажа ;) .

На LadyyGaga му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Melany.Macedonia

Melany.Macedonia Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    67
    Срцка јас ги испив сите 36 и ни грам не ослабев, сеа имам уште едно пакетче и не планирам да го пијам...
    а од ко почнав да вежбам ослабев 7 кг... здрава храна и вежбање е идеална комбинација! :*

7. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Јас ги земав денес тие Slim Line Gel и сабајле го испив првото апче и нема никакви реакции .. Ни ми се пие вода, воопшто не сум жедна, а нема врска дека даваат чувство на ситост .. цел ден ми се јаде !!
    Другарка ми ослабе 5-6 кила само од една лента, и ми рече дека треба да сум многу активна бидејќи се топат масти и се ослободува енергија, нема врска цел ден го поминав пред компјутер, и плус кафиња пиев и нит срце брзо ми чука ни ништо :^) Го земав и тој чајот Матија за слабеење се чудам дали да го пијам паралелно со апчињата .. Се мразам себеси што дојдов до степен да ги пијам овие ср*ања ама тоа е ..

8. bibitri

bibitri Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    19
    Девојки, јас ги пиев капсулите при крајот на 2010 година. Резултатите беа видливи, но по која цена? Ова мислење веќе го кажав па за да не се повторувам накратко ќе рецам дека ослабнав но со големи тахикардии, вртоглавици и примање инфузија.
    На 01.05.2012 почнав повторно да пијам од овие новите капсули, значи веќе 17 дена, немаат никаков ефект, ниту нешто осеќам. Исто ми се јаде, а вагата не мрдна. Највероватно состојките што беа забранети беа тие што предизвикуваа слабеење, сега се отстранети и капсулите немаат никаков ефект, мислам дека дури повеќе ми се јаде сега него пред да ги пијам. За џабе две илјадарки. :devil:

На majmunce25 и Filiposka им се допаѓа ова.
  9. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    не те разбрав баш
    за 15 дена колку може да се ослабе од апчињава?
    и каде се купуваат??
    Братучетка ми прашува

10. bibitri

bibitri Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    19
    Значи, мислам дека со новава варијанта на софт-гелот не може да се ослабне, тоа ми беше поентата. Старите предизвикуваа многу несакани појави, ама се слабееше, но со новиве ништо не се случува, барем не кај мене, а пијам веќе 17 дена. Инаку се купуваат во аптека, ако немаш некој дистрибутер.

11. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    И јас првиот пат ги пиев крајот на 2010 год, кога видливо ослабнав, а вториот пат ги пиев почеток на 2012год. , тогаш за 12 дена ослабнав некои 3кг, но само водата , односно задржаните течности ги исфрлив.

12. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Трет ден како ги пијам апчињата. Првиот ден немаше никакви реакции, ама вчера неможев ништо во уста да ставам .. Сабајлето јадев две лажици мусли и млеко колку да го испијам апчето и тоа е се. Сабајле пиев една чаша јогурт ептен на гладно да не го пијам апчето, и не само што немам апетит туку чувствувам и гадење кон храна :puke: Денес во чаршија сестра ми и дечко ми си порачаа ќебапчиња и шопска, а јас одбив, неможев .. Што не е можно, дури и да не сум гладна кога ќе ги намирисам крај ми е, црва ми кркорат и ми се пријадува моментално !! И на нивно молење каснав малку, и дури тешко ми дојде .. Незнам дали е е од нив, или до периодот, од паника ради колоквиуми, интервјуто .. :^) Ќе ги испијам и тие 9 што ми останаа и крај со овие ср*ња !!

13. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    Хммм Nevermore па апчињата на гладно се пијат, најмалку пола саат- саат пред јадење

14. Nevermore

Nevermore Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    1.991
    Еве што пишува во упатството
    Се зема 1 капсула Slimline Soft Gel на ден, со 350-500 ml вода после нискокалоричен ручек.

Ама денес од трема ми се превртуваше во стомак и можно е ради тоа да не ми се јадело и ми се гадеше :(
    Ќе видиме натака како ќе биде.
    Инаку , за колку време приметивте резултати ? Другарка ми вика дека после 6тиот ден кај неа веќе имало резултати..

15. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    во однос на резултатите, секој организам е приказна за себе, така да не се води по нечиј пример.
    Ме изненади ова со јадење пред земање, јас кога ги пиев(а тоа е последен пат во февруари, оваа година), требаше на гладно.

16. MartinaSim

MartinaSim Активен член

Се зачлени на:
    16 мај 2012
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    13
    јас ги пиев SlimLine soft gel, на почетокот кога излегоа кај нас, ги пиев одприлика 2 недели, навистина немав апетит,осекав и гадење од храна, можев и по цели денови да не јадам, и ослабев одприлика 5-6кг, мегутоа ги прекинав бидејки почнав да осекам силно лупање на срцето, циклусот ми се поремети и добив тврда столица, се исплашив и ги прекинав.
    После одреден период излезе а вести дека биле штетни итн. и ги снема едно 4-5 месеци ги немаше нигде да се нарачаат, за годинава после нова година да ги донесат повторно, и јас решена да издрзам 1 месец бар, си ги нарачав.
    Сабајлето се напив една капсула и чудно, после половина час почнав да осекам глад. И отворив во упатството да ги видам состојките, беа тотално други состојки, баш го споредив со она паковање од предходно сто го имав купено. Викам ок, може ке се ефикасни, и наредниот ден повторно се напив, и повторно по половина час осетив ненормален глад. Од тогаш еве сеуште ми стои пакетцето неискористено, се немам напиено повторно од нив. Решив да си се навратам на мојата испробано ефиксна УН диета и да вежбам на орибтрек.

Иначе незнам дали знаете но овие капсули(*првичните) оригинално се викаат Meizitang (истражував бидејки моја другарка ги нарача од кина 18 пакетчиња за 50 долари сосе достава и стварно ослабе од кинеските 12кг за месец дена, дури и производителот е ист, а ги произведува и за компании со друго име).

17. majmunce25

majmunce25 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    6
    Само ми кажи од лани откако ги прекина, дали ти се врати целата килажа која ја симна тогаш?
    Мене од 27 симнати кг, ми се вратија 17кг, а и апетитот е ист како пред да ги пијам ;( . За овие новиве не ни помислувам, бидејќи и со оние скинав килажа ама пак се враќа кога ќе ги прекинеш.

18. vikivlahovik

vikivlahovik Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    0
    може да ми дадете број или кажете каде се продаваат да ги купав овие апчиња.

19. IvA30

IvA30 Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    дали постои некој кој е заинтересиран да купи доза од Био Слим капсулите по пола? Страв ми е да не си ги дадам парите за џабе, а би сакала да ги пробам, особено сега со новата и подобрена формулација која не дава несакани ефекти.по 18 капсули за 1050 денари-мислам дека ем ќе си дадат ефект(ако воопшто даваат) ем ризикуваме помалку пари. anyone?:)

20. sekerce1

sekerce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    7
    јас ги пијав оваа година во фебруар и март па имасе ефект ослабев 20 кг

На 4ever му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.