Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. IvA30

IvA30 Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    pod koe ime?slimlajn ili bioslim?

2. sekerce1

sekerce1 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    198
    Допаѓања:
    7
  3. xtinas

xtinas Активен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Jas od vcera pocnav da gi koristam no istovremeno praktikuvam i dieta sto e na baza na procistuvanje i zajaknuvanje na organizmot.Samo so dietata gi isfrliv site visok tecnosti oslabev 4kg za 4 dena no ne so gladuvanje.Nepusac sum i ne piam kafe i pijam mnogu tecnosti razlika od vcera e vo toa sto voopsto nemam apetit se osekam prenajadeno dobro spijam i imam normalen ciklus momentalno trae pa vremeto kje pokaze veke visok tecnosti nemam ostanaa masnotiite. :?:

4. Anicka.B

Anicka.B Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    16
    После се и сешто што се изнаслушав за овие апчиња, се двоумам да ги земам :(
    Ама пак, од друга страна, познавам многу девојки кој со нивна помош станаа МАНЕКЕНКИ бре :^)
    Некој од нив имаа несакани последици, но пак кај некој се си остана нормално, ај сега де :^)
    Инаку, прочитав дека сега биле достапни и во аптеки, во која аптека можам да ги најдам и која им е цената сега ??? Се секавам едно време беа некаде околу 2250 денари

5. Ognenija

Ognenija Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2012
    Пораки:
    384
    Допаѓања:
    586
    Имам роднина која ги пие веќе 3 месеци отприлика.
    Успеа да намали 8 или 9 кг незнам баш точно.
    Нема никакви проблеми со нервоза и сл ама затоа по лицето многу ја исфрли.

6. Anicka.B

Anicka.B Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    16
    И јас познавам таков случај овде кај нас
    Оф ми е страв, а сепак МОРА да се слабее :D

7. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Јас пиев една доза Слимлајн light и се и остана исто значи првиот и вториот ден не ми се ставаше ни трошка во уста со сила изедов еден кроасан и се осеќав како да сум јадела цело прасе но потоа немаше никакви ефекти се си беше како пред да почнам да ги пијам :worried:

8. vikivlahovik

vikivlahovik Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    0
    Jas gi piam veke 1 nedela ali custvuvam deka nema nikakov efekt....izgleda si gi frliv dzabe parite
    A pred da gi ukinat slim apcinjata i togas imam pieno ali togas uste 1 apce koga go ispiv imase efekt samo voda te tera da pies ne ti se jade.... a sega gi smenile sostojkite a vo kutijata pisuva deka nisto ne e smeneto :\

9. Anicka.B

Anicka.B Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    16
    Јас почнав да ги пијам софт гелот и денес ми беше 3 ден. Рано е уште да давам коментар за ефикасност но се надевам ке има резултати. За вода пиење и ме тераат и не баш, глад ретко кога, но чувствувам но за разлика од пред да почнам , сега јадам количински многу помалку и се чувствувам како да сум јадела кој знае колку многу, така да се надевам ако не друго бар некое килце и намалување на апетитот па за повеке здравје Боже ке видиме
    Инаку една пријателка ги пиеше и во првите две недели немаше никакви резултати и после одеднаш се буквално се стопи и со доза од 36 апчиња успеа да се симне од 70 кг на 55кг за неа гарантирам бидејки сум сведок , а јадеше не дека воопшто не јадеше, ама се трудеше да пие вода дури и кога не и се пиеше , кога не чувствуваше потреба за вода. Се надевам и кај мене ке биде така :^)

10. bibitri

bibitri Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2010
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    19
    вики е во право, апчињата се сосема поинакви, односно не ги содржат состојките кои предизвикуваа слабеење, воопшто не го регулираат апетитот, значи 2250 денари се фрлени.......

11. i-v-a-n-4-e

i-v-a-n-4-e Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    616
    Допаѓања:
    1.116
    ова се само џабе фрлени пари, само здрава исхрана му е мајката и физичка активност и ништо друго

12. Anicka.B

Anicka.B Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    16
    Луге, нешто ми вели дека нема да е залудно потрошени пари. Ако не друго, ми го сведе апетитот скоро на нула. Точно, има моменти кога чувствувам глад, но кога седнам да јадам или не ми се јаде воопшто или едно залче ме заситува. Верувале или не, леб немам јадено веке 4 цели дена. Само вода и тоа многуууу, и понекогаш овошен јогурт. Познавајки се како и колку јадев, ова за мене е ОДЛИЧНО. Рано е да кажам дека губам кила, но ако продолжи вака 100% ке намалам, а колку, е тоа незнам :D
    Инаку, и јас бев скептик како вас, но......

13. vikivlahovik

vikivlahovik Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2011
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    0
    eve veke 3 nedela mi e sto gi pijam apcinjata, znaci nema nikakov efekt nisto ne custvuvam....... a pred da gi ukinea sostojkite togas uste 1 apce imase efekt i ne te tera da jades......sega se dzabe apcinjata ne vi gi preporacuvam dzabe pari ke si frlete

14. b.u.b.i

b.u.b.i Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    11
    може да ми кажете како да ги набавам апчињата? ви благодарам

15. Anicka.B

Anicka.B Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    16
    Јас ги купив во аптека на Еурофарм

16. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    Дали некој ги има користено овие,дали има резултати од нив?Вујко ми ги има пиено еден месец и ослабнал 9 кг од нив,сега и мајка ми ги купи за неа,па сакам и јас но некако немам слушнато многу пофални зборови за нив.А исти се како и капсулите,се пијат по едно дневно,зелени се,и ги има по аптеки за 850 ден.

На Lovatic му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Betty.Boop

Betty.Boop Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    61
    Дали ги има некаде по аптекиве оние зелени апчиња (SlimLine) сто се пакувани по 36 и која е цената?

18. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    се викаат акаи бери редовна цена му е 1850 денари а сега се на акција 950 денари има внатре 36 капсули се пијат секој ден по едно ама не се зелени туку лилјакови зелените се други се викаат софт гел капсули а за ефикасни знам дека се симнува со нив помала килажа до 6 кила месечно и дека влијаат за поубава коса кожа и нокти

19. Anicka.B

Anicka.B Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    16
    Да, во аптеките на ЕУРОФАРМ и се 2150 денари

20. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    ако на самата кутивка има залепено бандерола значи оригинал на слим лине се ако нема бандерола не трчајте да ги земете затоа што има американски капсули копии на слим лине препакувани во кутивки на слим лине од страна на некои дистрибутери кои сакаат да заработат повеке

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.