Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Anicka.B

Anicka.B Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    16
    Јас ги купив со бандерола, од Еурофарм, ама верувале или не еве веќе 25 ден и ни грам немам ослабнато, ама НИ ГРАМ :devil:

2. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    извини вака што ке ти се обратам лично на тебе немам намера да те повредам ама морам нешто да кажам што сум приметила јас
    по аптеки да ги има точно е и тие сшто ги продаваат гарант појма немаат што и како треба со капсулите гледаат само да си продадат што повеке кутии не ти кажуваат ништо ни како да ги пиеш ни кога ни како да се храниш што да јадеш што да одбегнуваш колку вода да пиеш само аха да има капсули еве повелете и ти тепај глават зошто кај тебе не влијаат башка и на секој организам не реагираат исто сите капсули затоа има и повеке врсти на капсули значи прво со разговор со обучен дистрибутер па заедно да се одлучи што би било најдобро за вас
    а инаку бандеролата ако била прдходно одлепена се познава како останато од неа на самата паковка како сребрено оставено
    инаку за дадени 2150 деари мислам дека треба да ти даде објаснување аптекарката зошто не си симнала ни грамче барем тоа заслужуваш

3. Anicka.B

Anicka.B Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    16
    За различното влијание од ораганизам до организам, знам , јасно ми е. А инаку јас еднаш пиев вакви ама само 11 капусули и тоа од оние старите уште кога излегоа, мислам беше 2009/2010 година и тогаш со само 11 капсули ослабев 7 кила ама почнаа муабетите дека има во нив нешто што не чини и останатите ги фрлив. Сега откако рекоа дека се средени, дека се дозволени за продажба, си велам ај пак ке пробам, ама еве ви кажав, да не се повторувам, РЕЗУЛТАТИ НИКАКВИ ама тоа е што е :(

4. unwritten

unwritten Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    12
    Не разбирам зошто се крева толку паника. Во денешно време нема нешто кое што не е штетно. Диетите и прегладнувањата да не се здрави ? Храната е штетна, водата е загадена па што останува за другото. Кога сме болни или сме во некоја состојба и ги примаме препишаните лекови, на сите нив има наведено кои се штетните дејствија, значи сите апчиња кои помагаат совршено за едно нешто му штетат на нешто друго во организмот. Затоа е наведена доза која му одговара на организмот и одредено време на конзумирање.

Јас ги пијам апчињата 1 месец, имам намалено 6 килограми и не планирам да ги прекинам. Направив испитувања и здравјето ми е одлично, крвта за прв пат ми е во рамките на нормалното, а секогаш имав слаба крв. Не чувствувам глад. Не чувствувам замор ниту тахикардија, депресија и не знам што. Немам ниту несоница. Само имам повеќе енергија и далеку подобро расположение. Значи не сме сите исти и од таа причина е наведено дека кај оние лица кај кој ќе се јави тахикардија веднаш да ги прекинат апчињата.

5. barbiegirl123

barbiegirl123 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2012
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    86
    да изгубив килограми со старите слим лине ама со овие никакво две пакетиу имам испијано и ни еден грам не фрлив и не јадев многу се без леб... и на моите две другарки иста приказна,,, да старите слим лине беа одлични се слабеше многу ама овие никакво ѓабе трошење пари верувајте ми

6. bibickaimama

bibickaimama Активен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    jas pocnav da gi pijam acai bery denes mi e treti den pa ke vidime ne osekam glad i imam potreba od tecnosti znaci piam poveke voda a inace i jas isto gi kupiv od apoteka i ne dobiv nikakva informacija za toa kako da gi pijam vo niv ima upatstvo koe kazuva deka trebe da se pie so topla voda ako nekoj ima iskustvo so ovie tabletki neka pise

7. lovely-girl

lovely-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2010
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    653
    После сите мислења дека таблетите се штетни.... леле нема да ги купам, ке вежбам сакала или не, ме мрзи или не ако сакам да ослабам ... ке вежбам ...

8. bibickaimama

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    nema vrska deka ne se slabee jas gi pijam edna nedela samo acay beri i sum vidno oslabena se nemam se uste mereno ama se poznava po garderobata se sto treba e da se pie mnogu tecnost voda i da se pojaduva ovosje a apetitot ke vi se smali mnogu setot toa sto go citav po forumite nema vrska kaj mene deluvaat i jas mislev kako tebe ama se resiv da gi zemam da probam rekov ako ne oslabam za edna nedela ako ne se poznava ke gi prekinam ama ima efekt i toa super i ke prodolzam da gi pijam

9. Koketna

Koketna Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    23
    да дефинитивно има ефект,ама кај мене од 2 кутии акаи бери симнав 7 кила.Сега ми е страв да ги прекинам,и купив и трета кутија,до сега се ми е нормално,не осекам никакви негативни ефекти.

10. brida

brida Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Јас со Софт гел симнав 13кг, ги завршив пред некој ден... :) и јас на почетокот се плашев од несакани последици, и читајки ги муабетиве форумџиски само си ја реметев психата и мислам дека повеќе тоа ми ствараше тахикардии...
    кога видов дека симнувам инстантно килограми подеднакво на сите делови од телото, (исклучок градите кои при секакво слабеење први исчезнувале).. и престанав да ги читам муабетиве, се чувствував уште подобро,имав многу елан и енергија, и од кога го изгубив вишокот, ми се подобри целосно здравјето,станав поподвижна, целулитот сам по себе исчезна, циклусот ми се подобри, конечно ми се врати во нормала.

На Devil99 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. bibickaimama

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    jas od edno pakovanje acay beri ustvari ne mi e dopieno imam uste edna lentav oslabev 8 kg ne drzam nes exstra dieta poveke sum na zelencuk i potrebni mi se uste 2 kg i ke bidam zadovolna ama neznam dali da prodolzam da gi pijam i ponataka ili da prestanam zs postignav recisi toa sto sakam da simnam okolu 10 kg samo mi e srav da ne gi vratam odma kg zatoa sakam da ispijam barem uste edno

На Lovatic му/ѝ се допаѓа ова.
  12. jonson

jonson Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0

13. eva11

eva11 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    1.851
    Допаѓања:
    757
    кутијата акаи беру е со пола цена на попуст од 1850 на 950 денари инфо во лп

14. nekoja85

nekoja85 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    216
    Уште ли луѓе се лажат со овие таблети..?!??! |( а и како така се пофални зборови само од нови членови со по 3-4 мислења, кои по некоја случајност се со ист стил напишани - латиница и цело мислење без никакви интерпункциски знаци, во една реченица?? :lol:

На sunfemina и Trendafilka им се допаѓа ова.
  15. brida

brida Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    2
    Ако ова на било кој начин се однесува и на мене како нов член, морам да додадам дека ако не дремам на форумов и коментирам се и сешто не значи дека профилот е направен за било какви маркетинг цели.
    Сосема го сваќам контекстот на мислењето и се согласувам дека секојдневно луѓето ги прават тие работи со цел да пофалат некој производ од кој профитираат....
    но конкретно со мојот случај е нешто друго... да дадев мислење на темава пред неколку месеци, моите зборови за слим лајн би биле најлоши, конкретно бев соочена со еден случај во кој другарка ми која ги пиеше лани, заврши на болница од нив...
    ајде што секогаш настојував да се хранам здраво или слабеам здраво и да вежбам и никогаш не ги поддржував ваквите „хемии“ и сомнителни супстанци за намалување трелесна тежина, кога се соочив со нејзиниот проблем, на сите кажував за случајот и правев антиреклама на производов...
    што се случува една година подоцна... истата девојка која и избега на смртта за влакно од глупостиве, повторно почнува со нив, но забележувајки ги разликите при првата капсула... составот сменет, реакциите различни, а и самата си призна дека тие од кои имаше несакани ефекти ги имаше купено од аптека, а другиве дирекно од продажен салон овластен....
    ја гледав како се топи и ништо не и е, и толку многу ме копкаше што се случува, а од друга страна нетрпеливо со здрави режими ги симнував вишокот килограми со кои се стекнав пред извесно време, па решив да пробам ете што всушност е слим лајн, и што конкретно е тој производ кој крена толкава фама по форумиве... и си го кажав моето искуство зошто сметам дека имаме право на мислење ипак :)

16. Izvrtopereni-bajki

Izvrtopereni-bajki Активен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    3
    Не ги користете овие апчиња крајно штетни се една моја другарка заврши во болница и го дехидрираа организмот...

17. bibickaimama

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    kako prvo ne sum clen na slimline kako vtoro so koe pravo si zimas da mi kazaes deka gi falam proizvodite jas go napisav moeto licno iskustvo od tabletite a nemam so da falam ne mi dale pare od slim line za da gi falam jas sum zadovolna premnogu i nemam nikakvi nesakani efekti ok si e se

18. slada

slada Активен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    7
    Керка ми ги користеше овие мислам дека беа капсули и кога слушна за нивното несакано дејство веднаш ги фрли. Нејзина другарка ги пиеше ( неколку кутивчиња ), ослабе, но сега е повторно дебела и тоа усте повеќе. Затоа јас сум против таблетите за слабеење. Верувам во менување на начинот на исхрана ,во чаевите кои се пијат по јадење од кои веднаш се оди во тоалет. Ова е моето размислување. Не заначи дека е точно. Поздрав до сите и слабејте здраво

19. nekoja85

nekoja85 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2011
    Пораки:
    374
    Допаѓања:
    216
    Е па супер за тебе :clap: .. се надевам си проверила притисок |( пошто мене ми беше 170/100 скоро...

јас никого не наведов во моето мислење, така да ако сама се пронајде не можам ништо тука... инаку кај секого различно, сепак секој има право да си каже што мисли.. затоа и се овие форуми.. ;)

20. milenchica

milenchica Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    2
    Само да ви кажам.. Денес ми е 5 ти ден со слим лајн тие зелените жлатински ово-оно... и демек апетит ке немав,во уста ништо нема да ми се ставаше ама,нема везе.Или мојов апетит е непобедлив,или овие се лажи-пари :) Како и да е по некој ден ќе ви кажам дали има намалување на апетитов и некакви резултати.

:hai:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.