Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. bibickaimama

bibickaimama Активен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2012
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    1
    jas sum mn zadovolna pocnav i so vtorata kutija od denes a pritisokot mi e ok fala bogu nemam nikakov zdravstven ili bilo kakov drug problem ok sum si a za apcinjata kaj sekogo razlicno deluvaat kako i se drugo mojata kuma gi piese ona oslabe a kerkai isto taka gi piese istite tabletki ona ne oslabe niti kg duri se popravi jas licno sum mn zadovolna

2. T.I.P

T.I.P Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    1
    нешто не ми е јасно ? пред точно две години ги користев слимлајн , намалив некое килце качив 20 и кусур, немав тахикардии , несоници , сува уста ама не ми се јадесе воопшто , сега нешто ме натера да видам до кај се со испитувањата и гледам дека пред година дена ги забраниле , нашле субитрамин во нив во испитивањата во македонија, а на сајтот на слимлајн гледам пак истражување од белград во кое не е пронајдено од штетната субстанца , и после читам ги одобриле во македонија , па после испага дека биослим се копија на слимлајн со штетната супстанца а слимлајн ја немале ? нешто не штима или ? зошто ги одобриле , ако имаат штетна , што ке речат оние кои ги пиеле пред година две , им се повратила килажата или не ?

и што ке речете за акаи бери ???????? во споредба со слимлајн ? на кој начин се конзумираат едните а на кој другите ?

http://www.youtube.com/watch?v=E1MWRWIs ... re=related

3. thinkerbell

thinkerbell Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.973
    Допаѓања:
    11.595
    На потешкиот начин си ја научив лекцијата во врска со ваквите работи. Не знам зошто луѓето уште се лажат и ги пијат кога имаат слушано лични лоши искуства со многу последици.
    И научив дека ваквото слабеење не е слабеење. За неколку месеци се враќаат килограмите и тоа двојно.

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. PufCe

PufCe Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    6
    Ве прочитав сите, детално. Минатата година ги конзумирав Акаи Бери еден месец и ослабев 10 кг. Потоа, зеов софт гел, но од него ни килограм. Паралелно, имав здравствени проблеми (кои беа од порано) па, морав да направам детални анализи на болница. Сето ова дури пиев од апчињата. Крвната слика, како и резултатите од брисевите, притисокот ми беа како на бебе. Сестрата ми рече дека дури можам и да дарувам крв. Годинава ги зедов повторно, акаи бери. Сега ја пијам третата доза, освен несоница.. немам други проблеми, не сум била ни на брза помош, а недај боже не сум ни мртва. Сум слушала секакви искуства, многу негативни коментари, но ЛИЧНО сум презадоволна. Сега после втората доза, сум многу ослабена во обем (на вага не сум застанала), но најважно ми е што не постои некој кој не ме заприметил дека многу сум ослабнала. Се надевам на 10тина кг минимум... , а после третата доза барем на уште 5-6..
    Една познајничка моја, ги пиеле овие апчиња со сопругот заедно. Испиле по три дози и многу ослабеле. Луѓето се презадоолни.. После трите дози, земаат апчиња но ги пијат 1 на четири дена, само за да одржат некоја нормала...Жената е слаба ( не ја знаев пред да ги пиела), но вели дека се чувствува супер и дека е многу задоолна.
    Ве поздравувам сите

На Lovatic му/ѝ се допаѓа ова.
  5. PAJAZINA2

PAJAZINA2 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    zdr,moze li da mi kazes od kade gi kupuvas apcinjava i kolku pari se,jas sakav da probam so tie od zelka ama ne sum uste sigurna,inaku gi piev slim line i ni gram ne oslabev,pozdrav

6. Sudika

Sudika Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2012
    Пораки:
    95
    Допаѓања:
    40
    Ги пиев еднаш слимлајнот ослабев но повеќе од што вежбав отколку од нив. Но сепак не ги препорачувам, бидејќи во суд стигна ОА против нив, имало состојка Сибутрамин, која покрај тоа што прави да слабееш, предизвикува многу други болести, секако и рак, можеби ја затоа и не ослабев од нив нешто посебно бидејќи ја извадиле таа состојка и затоа нема ефект. Поздрав

7. emili.m

emili.m Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    13
    Нај љубезно го замолувам модераторот да ја избрише темава од форумов и сите лажни корисници ...Distribuerite. поточно што имаат воодушевувачки искуства со slim line (кои случајно имаат по 1,2 мислења. токму во оваа тема. ... мислам каква случајност ..нели ;) ) бидејки колку што знам јас забрането е рекламирање на форумовв. а поголема реклама од ова AMIN. доста ги лажете луѓево бе идете заработувајте на по поштен начин ,ако толку сакате да сезанимаватее со ваков вид на продажба идете зачленете се у авон или орифлејм луѓето ќе ви бидат по благо дарни а не да ве колнат ко со ве колнам јас ДА даде госпот све што им се десило на слим лине корисниците да ви се враати тродупло.
    и уште еднаш наа нај фин начин го замолувам модераторот да ја избрише темава позз од мене. и нај искрен совет до сите немојте даѓземате апчиња. а поготово не Отров како слим лине позз :)

На nekoja85 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Kalina1

Kalina1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 април 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    37
    Сакав да прaшам нешто. Мојата докторка ми рече земи си ги апчињата Слим за слабеење ги има во аптеки. Кога ги видов истите како Slim line кој ги пиев лани и ке умрев од Тахикардија.
    Има ли некој ислкуство со овие апчиња и дали се истите како Слим Лине.
    И да ве прашам за тие апчиња Акаи Бери какви се, каде се набавуваат, и колку коштаат?

9. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    Има и други апчиња се викаат слим5,можеби за тие ти кажала докторката.
    А Акаи Бери се од истата фирма на слим лине ги има по аптеките и се до 1000 денари,на попуст беа.

http://www.slim5.info/

10. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.470
    Допаѓања:
    10.903
    Значи и Акаи Бери се од иста фирма со СлимЛајн?

На london-girl му/ѝ се допаѓа ова.
  11. sonuvacka

sonuvacka Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2010
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    34
    да од слим лине се
    јас сега пиев од акаи бери , од 1 лента не ослабив ич
    a друга девојка од 1 лента 3кг и и се познава
    најверојатно зависи кај кого како

На baby-star му/ѝ се допаѓа ова.
  12. MIA26

MIA26 Активен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    SLIM капсулите се од VITALIS,ги има во аптеките околу950-1000ден/30капсули.не се како SLIM LINE.јас сакам да пробам CITROLINEA MAX таблети од ESI,слушнав дека се добри ама...ке видиме,инаку околу 350ден се/40таблети

13. srcka55

srcka55 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2011
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    18
    Јас ги пиев од слимлине зелените капсули....ослабев не мозам да речам не....ми го намалија апетитот итн....ама си ги вратив тродупло килограмите....од ко ги прекинав имав страшен апетит и тоа нормално доведе до враќање на килограмите...и зената што ми ги набавуваше ги пиеше и таа и сеа исто така и таа се има пак здебелено....јас не ви ги препорачувам...позз

14. Sunchild

Sunchild Истакнат член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    361
    Ги пијам Слим Лајн веќе 12 дена...И ниту апетит ми намалуваат, ниту ништо. За џабе фрлени пари! :devil: :swear:

15. Sasha-Fierce

Sasha-Fierce Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    95
    Јас ги пиев и тоа тие новите што се на попуст Slim line Acai Berry мене ми делуваа и тоа одлично,ослабев некои си 7-8 кила за месец и нешто,но јас не ги пиев така како што пишува (после нискалоричен појадок) со оглед на тоа дека никогаш не појадувам прво нешто ми е кафе па после 2-3 саати ми е првото јадење, ги пиев после првото кафе, пробајте и вие така може ке ви делуваат.

На Lovatic му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lovatic

Lovatic Активен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    2
    Откај ги зема? Јас се мислам да си ги купам... 850 така? Ај и јас така ќе пробам со кафе...а колку кила беше на почетокот(ако не е приватно :wasntme: ) ?

На Sasha-Fierce му/ѝ се допаѓа ова.
  17. ancetupance

ancetupance Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2011
    Пораки:
    239
    Допаѓања:
    164
    јас со нив, поточно со слим лајн зелените капсули ослабев 18 килограми. фантастично ми делуваа и тоа траеше два ипол месеци додека ги пиев. Поради штетното дејство на сибутраминот завршив во градска болница со неверојатна тахикардија ( арно што не умрев тој ден со пулс од 158 ) Ја имав додуша постојано во последно време но не обраќав до толку внимание занесена од фантастичните резултати кои ги постигнав. Ќе се изразам поедноставно, на мочање одев еднаш во 12 часа ( тоа веќе на почетокот на вториот месец употреба)- глобално гледано ми затаи целиот организам. Сега ги повратив назад тие изгубени мои 18 килограми ( и додадов уште толку- морам да признаам ) Во секој случај интересно искуство со избегнат фатален исход. Тоа беше уште кога беа тазе на пазарот сега не знам што се случува со нив.позз до сите и се надевам некој ке извлече некаква поука од моето искуство

18. macam

macam Активен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    3
  19. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Може ли да ми каже некоја Феминка каква храна да употребувам дур ги пијам овие слим лајн капсуливе зелени :)?

20. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16

Мене тие новите ми се гратис 10 капсули на зелените капсули што си ги нарачав :)

На Sasha-Fierce му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.