Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

СлимЛајн (SlimLine)

Дискусија во 'Канта' започната од Daddy.princess, 11 октомври 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Инаку штознам.. Зависи од организмот изгледа, така делуваат. :$ :(

2. ikss

ikss Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    21
    Zdravo dragi Feminki..jas gi koristam soft gelot i sum PREZADOVOLNA..duri krvna slika,koza na lice,kvalitet na kosa itn.,itn..seto toa znacitelno mi se podobri..iskreno sum zadovolna..za eden mesec oslabnav okolu 11-13 kilogrami i nemav nikakov jo-jo efekt..sega po pauza od skoro edna godina,povtorno pocnav da gi pijam...isto taka sakam da vi kazam deka ako nekoj saka da gi kupi za poevtini pari t.e. za 1300 denari,neka pisi vo komentar ke mu ja dadam adresata..Pozdrav :*

На Ej-bi му/ѝ се допаѓа ова.
  3. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    ЈАс ги пиев пред две години, кога имав одличен ефект, но ги пиев и пред точно година, кога немав никаков ефект.
    Е сега ме интересира некој кој не продава(за да рекламира), туку некој нормален што ги пие сега, дали има ефекти или тешка работа???
    Планирам кога ќе завршам со доење да ги започнам, а здравје тоа да биде пред летото.

4. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    1.049
    meU овие зелените што се,од 2100 ден.тие дефинитивно не делуваат,сменети се 100% и не сум слушнала во последно време некој да ги пофалил
    додека овие другите од нивна фирма што се,acai berry мислам дека беа,е тие делуваат кај некој
    значи некој ке ослабне ,некој не,најверојатно си зависи до организмот
    пр.вујко ми ослабна од нив,додека мајка ми не.
    Едноставно можеш да ги земеш па да пробаш кај тебе како ке делуваат.

На meU му/ѝ се допаѓа ова.
  5. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054
    Претпоставувам штом е вака, делуваат кај оние кои имаат задржана течност во организмот, па ја исфрлаат полесно, а оние со салце по тешко??
    Ај според ова направи ми споредба?

6. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Вака Феминки.. сметам дека а и истото го кажуваат дека кога се пијат зелените капсули или акаи берито сеедно, мораш сепак да се придржуваш по некои правила а тие се пиење многу вода, хранење поздраво и помалку, давање енергија на телото а не многу калории и масти. Не очекувајте да имаат ефект ако и понатаму си се храните многу количински и калорично.. Се на се, совет е да се пие многу вода многу вода!
    А јас сега почнувам да ги пијам, па ќе ви кажам ефект :)

На Lovatic и meU им се допаѓа ова.
  7. Lovatic

Lovatic Активен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    2
    И јас вчера ги почнав, на старт ми се јадеше, ама после не. И денес ич не ми се јадеше ама нели оти мора... ]:) и ме нашиба вчера мама со јадење...ок.беше овошна салата така да.. апетит имаш? Инаку ми е страв да застанам на вага,така да по облеката ќе познаам! ;( :doh:

8. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Јас уште не сум почнала среќо..Почнувам од понеделник и гратис добив 10 акаи бери за 1300, така да со нив ќе почнам. Инаку застани за вага за да видиш каков резултат ќе имаш, друго е да се познаеш о панталони а друго е по килограми, поубаво чувство е ако е успешно пиењево апчиња :)
    Инаку и многу е до психа мислам, знаејќи дека пиеш нешто што би требало да има ефект, и си се надеваш и си почитуваш некои правила каком пример многу пиење вода, навикни се на тоа како факт т.е правило број 1, пиј многу вода, а и мислам дека ќе осеќаш потреба, пошто устата се суши.
    Овошната салата не би требала да е проблем ако е без шлаг, шеќер.. Оди на полесна храна, некогаш нека биде и банана, а некогаш и многу јаболка, некогаш касни и лепче кришка, нормално дека неможеш одеднаш да престанеш да јадеш и да се ставиш на строг режим, ама труди се :)
    Друго, интересни се лупениот сончоглед без сол од КАМ, суви овошја како суво грозје, брусницата е вкусна, и избегнувај вечера
    Со лесно ! И со успеси и кај мене и кај тебе, и кај сите вас да има ефекти дајбоже :)

На Lovatic му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16

Ikss.. што најчесто јадеше низ текот на денот ?
    Ии што јадеше пред да ги пиеш наутро?
    иии дали пиеше многу вода?

Фалаа :)

10. Lovatic

Lovatic Активен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    2
    Фалаа 8) Инаку си земав вчера појадував суво овошје, и наеднаш каснав едно многу луто беше, а овошје, и ми се згади зошто мразаам луто! :envy: незнам што беше... инаку да овошната салата со мед беше.. а инаку не употребувам шеќер туку натрен :P Инаку да многу ми се суши ама ме боли грлото така да вода да пијам стално,неможам. Ама баш навечер се осеќам како да неможам да издржам,така да се предадов малце прееска изедов парче куглов со ораси и суви смокви :devil:

11. ikss

ikss Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    21
    Ej-bi najmnogu jadev ovosje i zelencuk,osobeno mandarini..po edno kg na sednuvanje..isto taka mnogu jogurt vnesuvav i OBAVEZNO zelen caj :) voda voopsto ne piev ama mnogu caevi piev..caevite mnogu pomagaat,detoks celosen na teloto pravat isto bi ti preporacala da si zemes ako sakas SPIRULINA pravat strashen detoks na teloto..se oseti i na koza i na kosa..nautro za dorucek jadev testenina od pcenkarno brasno ,plus toa e dobro oti gi razrabotuva crevata i cel den ako osetis glad ke pies jogurt ili caj,a moze i da jades zelencuk neograniceno..pozdrav se nadevam oti ke ima efekt :)

12. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Водата е мн битен фактор, барем кај апчињава..

13. lastovicka88

lastovicka88 Активен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Дечки, нели се штетни слим лајн, нели ги укинаа? сакам да ги земам ама се плашам од стерилност. Имате некои информации?

14. ikss

ikss Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    21
    Da,biten faktor e ama moze da se zameni so caevi,sto sekak se podobri od voda

15. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16

Фалаа :) Знаеш што сакав друго да прашам.. мм.. Дали може да пијам пример степ нели тој ич не е калоричен место обична вода, или ете чајче брусница ова она?
    И дали онака баш држеше диета во смисла на ептен пазење што ќе јадеш или помала количина?

Јас еве втор ден ги пијам, одам во тоалет редовно, мн почесто искрено, јадам јајце посабајле едно, кисело млеко, супа, мандарини, јаболки, сончоглед.. така нешто не калорично т.е помалку калорично..

Ако не е тајна колку кг имаше пред, а колку потоа? :)

Фала ти многу :*

16. ikss

ikss Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    21

Фалаа :) Знаеш што сакав друго да прашам.. мм.. Дали може да пијам пример степ нели тој ич не е калоричен место обична вода, или ете чајче брусница ова она?
    И дали онака баш држеше диета во смисла на ептен пазење што ќе јадеш или помала количина?

Јас еве втор ден ги пијам, одам во тоалет редовно, мн почесто искрено, јадам јајце посабајле едно, кисело млеко, супа, мандарини, јаболки, сончоглед.. така нешто не калорично т.е помалку калорично..

Ако не е тајна колку кг имаше пред, а колку потоа? :)

Фала ти многу :*[/
    Nema na sto :) inace ne znam sto e toa step..da ne e onoj prasokot sto se rastvara vo voda?inace ne bev na nekoja stroga dieta samo mrsno i slatki ne jadev i na vecer ne jadev.inace bev 70 a oslabev 60 i sega pak gi pijam i pocnuvam oste da slabeam..ako te interesira oste nesto ,slobodno me prasaj pozdravce :*

17. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.054

НЕ верувам, јас ги пиев два пати, па еве има здраво, право три месечно бебе.

На zelcepapagalce му/ѝ се допаѓа ова.
  18. devilface

devilface Активен член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    дали некој има користено Slimline Soft Gel

Дали некој има користено Slimline Soft Gel, дали е ефикасен?

19. Ej-bi

Ej-bi Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Ikss, да да тоа е степот, прашакот диетален :)
    инаку сакав да прашам и после колку дена се гледа ефектот?
    Јас сеа ги пијам акаи бери имамв 10 од нив, ги добив од акција сеа шо имаше со апчињава софт гел, па после нив ке ги почнам :)

20. ikss

ikss Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2012
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    21
    aaa od stepot ne sum probala..i ovie akai bery imam pieno,dobri mi bea i oni ama ne kako soft gelot..veruvaj od vtoroto apce vagata pocna da pokazuva ama ne i na izgled..potoa alistata pokazuvaa i za deset dena se primekase a za 15-20 dena od mesecina se gledase hehehe :D srekno,daj boze da gi frlis visokot kilogrami :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.